Ana SayfaGündemHayko Cepkin ile Davut Güloğlu davasında tanıklar dinlendi

Hayko Cepkin ile Davut Güloğlu davasında tanıklar dinlendi

Hayko Cepkin bir TV programında kendisi için, “Korku filminden çıkmış gibi maymuna benziyor,kedi mi köpek mi kesiyor belli değil, bu ve bunun gibi adamlar tam bir şaklaban” diyen Davut Güloğlu’na 50 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

5 yıldır devam eden bu davanın duruşmasında tanıklar dinlendi. Cepkin’in menajeri Gülçin Kocakır tanık olarak şunları söyledi;

“Davut Güloğlu’nun konuşmanın arkasından konser sayımız azaldı. İş kayıplarımız oldu. Hayko Cepkin’in Ermeni bir müzisyen olmasından dolayı Türkiye’de kendisine karşı bir önyargı zaten mevcuttu. Dış görünüşü ve müziğin çeşidi nedeniyle de bir önyargı vardı. Bu açıklamalardan sonra önyargı negatif anlamda arttı. Hayko Cepkin üzüntü ve korku duyduğu için bir yıl içine kapandı” 

Davut Güloğlu’nun avukatı Emrullah Gözcü ise şunları söyledi; 

“Söz konusu açıklamaların yapıldığı CD’nin montaj olup olmadığının araştırılmasını istiyoruz. İddiaları kabul etmiyoruz” dedi. CD üzerinde bilirkişi incelemesi yapılması talebini reddeden mahkeme, davalı vekilinin tanık anlatımlarına karşı beyanda bulunması için duruşmayı erteledi.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI