Ana SayfaYaşamHayalinizdeki Balayı Tatili ETS’de Sizi Bekliyor

Hayalinizdeki Balayı Tatili ETS’de Sizi Bekliyor

Hayatınızın en romantik tatilini planlamaya hazırlanıyorsanız ETS, hayalinizdeki balayını yaşamanız için yanınızda… Siz balayı tatilinizi nerede geçirmek istediğinize karar verin yeter.

İster yurtiçinde Akdeniz’in sıcacık kumsallarında, Ege’nin eşsiz doğası ile baş başa ister yurtdışında birbirinden egzotik adalarda… Tercihinizi yapın, ETS ayrıcalıklarıyla yeni hayatınıza kusursuz bir balayı ile başlamanın keyfine varın.

YURT İÇİ
Sıcacık Antalya Güneşi ile Buluşma

Yorucu geçen evlilik hazırlıklarının ardından kendinizi şezlonga atıp sıcacık yaz güneşi ve masmavi sular eşliğinde dinlendiğiniz o anı hayal ediyorsanız, Akdeniz’in büyüleyici güzellikleri eşliğinde deniz-güneş öncelikli bir balayı ve Antalya sizi bekliyor demektir. Erken başlayan ve geç kapanan yaz sezonu ile avantaj sunan Antalya’da; sayısız otel seçeneğine ev sahipliği yapan Lara, Kemer, Belek, Side ve daha birçok bölgeyi balayı için tercih edebilirsiniz. İster eğlencenin ön plana çıktığı popüler destinasyonlarda isterseniz doğa ile baş başa ve gözlerden uzak bir balayı tatili planlayabilirsiniz. Birçoğu Her Şey Dahil veya Ultra Her Şey Dahil konseptlerde hizmet veren otellerin balayı çiftlerine özel ayrıcalıklı hizmetleri hayallerinizdeki balayı keyfini ikiye katlayacak.

Bodrum’da Bir Ege Masalı
Balayı tatilinizi özel kılacak destinasyonlardan biri de Bodrum… Ege Denizi’nin kıyısında sıralanan romantik koyları, renkli ve eğlenceli sokakları, birbirinden güzel otelleri ile balayı tatili için aradığınız her şeyi Bodrum’da bulmanız mümkün. Begonvillerle süslü bembeyaz mimarisi, masmavi denizi ve sıcak Ege atmosferi ile evliliğinizin ilk günlerine romantik bir başlangıç yapacağınız Bodrum’da ister eğlencenin yanı başında, ister huzurlu bir koyda otel tercihinizi yapabilirsiniz. Bodrum otellerinde; özel oda süslemeleri, romantik akşam yemeği, odaya kahvaltı gibi birçok özel hizmetin yanı sıra Ultra Her Şey Dahil bir tatil ya da özel havuzu, bahçesi olan villa tipi odalarda kendinizi izole hissedeceğiniz, eşsiz bir SPA deneyimi ile kendinizi şımartabileceğiniz bir tatil planlayabilirsiniz.

KIBRIS

Akdeniz Sahillerinde Romantizm ve Eğlence Bir Arada!
Akdeniz’in güzelliğine doyacağınız muhteşem sahilleri, eğlence hayatı, lüks ve konforu bir arada bulabileceğiniz popüler otelleri ile balayı tatillerinin de gözde adreslerinden biri Kıbrıs… Nisan-kasım ayıları arasında süren uzun yaz sezonu ile 3 mevsim boyunca deniz-güneş odaklı tatil imkanı sunan Kıbrıs’ta birbirinden güzel oteller, sundukları özel hizmetlerle balayı çiftlerine rüya gibi bir tatilin kapılarını aralıyor. Girne’nin eğlence dolu atmosferi, Magosa ya da Bafra’nın eşsiz sahilleri ve çok daha fazlası ile sizi bekleyen Kıbrıs’ta; birçoğu Tam Pansiyon Plus ya da Her Şey Dahil konseptli balayı otellerinde; balayı çiftleri için özel hizmetler sunuluyor. Ets kalitesiyle tatilinizi geçirmek isteyeceğiniz, Kıbrıs’ın önde gelen birçok otelinde sahne alan birbirinden ünlü isimlerin konserleriyle eğlenirken gündüzleri de güneşin ve masmavi suların keyfini çıkarabilirsiniz.

YURT DIŞI
Eğer yurt dışında balayı hayali kuruyorsanız size güzel bir haberimiz var! Etstur’un kişiye özel seyahat hizmeti veren markası Jetset, rüya gibi destinasyonslarda yepyeni deneyimler için sizi bekliyor. Birbirinden egzotik adalarda romantizm, huzur ve eğlence vadeden balayı önerilerinden birini seçin ve kendinizi mutluluğun kollarına bırakın.
 
Hint Okyanusu’nun İncisi Maldivler
Son yıllarda balayı planlarken akla ilk gelen destinasyonlardan biri kuşkusuz Maldivler… Bembeyaz kumsalların ve turkuaz renkli suların eşlik edeceği unutulmaz bir balayı atmosferi sunan Maldivler’de kristal gibi denizde yüzebilir, mercan resiflerine dalış yapabilir, okyanus dalgaları ile sörf deneyimi yaşayabilir, yerel teknelerle muhteşem gün batımını izleyebilirsiniz. Jetset’in deneyimli ekibinin bu olağanüstü destinasyonda sizin için planlayacağı balayı tatilinde size sadece keyfini çıkarmak kalıyor.

Eşsiz Plajları ile Seyşeller
Dünyanın en romantik adaları arasında sayılan Seyşeller, Hint Okyanusu üzerinde yayılmış bir adalar topluluğu… Jetset’in sunduğu kişiye özel hizmetleriyle bu muhteşem adalardan unutulmaz anılarla döneceksiniz. En özel otelleri, sıradışı manzaralara sahip plajları, berrak denizi, tarih öncesi çağlara ait puslu ormanları, dünyanın en büyük mercan atolleri, yorgunluğunu atacağınız dingin atmosferi ve tertemiz havasıyla Seyşeller sizi bekliyor. Egzotik mutfağı ile gurme çiftleri de cezbeden adalarda; renkli bir dalış deneyimi yaşayabilir, romantik yürüyüşlere çıkabilirsiniz. Su sporları ve paraşüt gibi aktivitelerle adrenalinin, rahatlatıcı SPA uygulamaları ile de dinlenmenin keyfini çıkarabilirsiniz.


 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI