Ana SayfaModaHavaianas ayak sesleri duyulmaya başlıyor

Havaianas ayak sesleri duyulmaya başlıyor

Yaz sezonunun starı ve dünya flip flop modasının öncü markası  Havaianas, 2010 yaz sezonu  için hazırladığı yeni koleksiyonunda,  yine her zevke ve her yaşa  uygun modeler sunuyor.  Bayan, erkek, çocuk ve bebekler için bu sezon da klasik modellerinin yanı sıra  farklı modeller tasarlayan marka , bu yaz da ayaklarda rahatlık ve şıklık yaratmaya devam edecek.

2010 Bayan koleksiyonu bu sezon daha da renklenmiş, ışıldamış ve çeşitlenmiş. Bayanlar için bir ilki gerçekleştirerek , logolu ve çift renk bantlı “Top Mix” modelini hazırlamış. Rahatlığın yanı sıra estetiğe de önem veren bayanlara hazırladığı bir diğer yeni model ise “Spirit ” modeli. Geçtiğimiz yaza zarif görüntüsü ile  damgasını vuran “Fit” modelinden esinlenerek tasarlanan Spirit,  daha yumuşak ve farklı bir tabana sahip.

Bu yıl Güney Afrika`da gerçekleşecek 2010 Dünya Kupası için erkeklere özel hazırlanan “Teams” modeli, 2010 Erkek Koleksiyonu`nda en öne çıkan modeller arasında. Gece ışığında fosforlu olması sebebi ile parlayan “4 Nite” modeli ise gece bile fark edilmeyi isteyen erkekler için hazırlandı.  Bayan koleksiyonunda olduğu gibi logolu ve çift renk bantlı “Top Mix” modeli erkekler için de bu sezon ayrıcalıklı modeller arasında.

2010 Erkek Çocuk koleksiyonu`nda, düz renklerin yanı sıra dinozor desenleri ağırlıklı olarak kullanılmış. Babaları veya ağabeyleri ile aynı giyinmek isteyen erkek çocuklar için de,  Arjantin, Fransa, İtalya, Amerika gibi ülkelerin bayraklarından oluşan Dünya Kupası modelleri üretilmiş..

Ağırlıklı olarak çiçek desenlerinin  kullanıldığı 2010 Kız Çocuk koleksiyonu, cıvıl cıvıl olmayı ve şık görünmeyi seven kızlar için rengarenk modellerden oluşuyor. Üzerlerindeki elma, kalp gibi aksesuarlar ile değişik değişik kullanılabilen modeller ise, bu sezon da kız çocuklarının gözdesi olacak gibi görünüyor.

Minicik ayaklar bu sezon Havaianas ile hem doreleniyor, hem lameleniyor !  2010 Bebek koleksiyonu`ndaki  dore ve lame modeller ile bebekler,  bu sezon da  en az anneleri, ablaları kadar şık ve sevimli olacaklar.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI