Ana SayfaYaşamHatice Teyze İstanbul'da

Hatice Teyze İstanbul’da

Işıl Tan’ın öncülüğünde 2012 yılında Bodrum’da hayat bulan Hatice Teyze, kendi kategorisinde ilham kaynağı olan, yerel üretici ve yerel üretimi destekleyen, doğal ve kaliteli yaşam tarzıyla hayatlara dokunmaya devam ediyor.
 

İyi tarım, iyi tohum, iyi üretim, iyi yaşam anlayışıyla hayatlara dokunan, ilham kaynağı duruşuyla Bodrum’da kurulduğu günden beri yoğun ilgi gören Hatice Teyze, Bodrum Türbükü’ndeki ilk yerinden sonra aldığı yoğun talep üzerine İstanbul’a geldiğinin müjdesini veriyor. Işıl Tan’ın Anadolu Yakası’nda açtığı Hatice Teyze’nin İstanbul mağazası Bağdat Caddesi Selamiçeşme’de yer alıyor.
 
Oldukça büyük ve ferah alanıyla dikkat çeken yeni mağazada baharatlar, cilt bakım ürünleri, bakliyatlar, çaylar, çorbalar, konserveler, reçeller, ballar, sabunlar, salçalar, soslar, zeytinler, zeytinyağları, bebek ve çocuk bakımları gibi her biri farklı ihtiyaca yönelik, doğal içeriklerle, hiçbir katkı maddesi bulunmaksızın, özenle ve titizlikle hazırlanan birçok kategoride ürün çeşitliliği bulunuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI