Ana SayfaModaHatice Şendil Sağyaşar InStyle Ekim Sayısında

Hatice Şendil Sağyaşar InStyle Ekim Sayısında

Romantik komedi türünde bir film değil mi Hayat Öpücüğü?
Evet şahane bir romantik komedi. Belki de bu ülkede hiç denenmemiş şekliyle anlatıyor aşkı.  Samimi, eğlenceli ve bir o kadar da dokunaklı konusuyla hayatı dolu dolu yaşamak gerektiğini anlatan kahkaha dolu bir film, sevginin iyileştirici gücünü izleyiciye taşıyacak.
Film teklifi oldukça yoğun bir döneminizde gelmiş öyle değil mi?
Son bir yılım çok karışık, çok hızlı geçti. Her şey aynı anda oluverdi. Kaderimin Yazıldığı Gün başladı, devam etti. Sonra nişanlandık, evlilik kararı aldık ve mayıs ayında evlenmeyi kararlaştırdık. Sonrasında uzun bir balayı yaparız derken BKM bana senaryoyu gönderdi. Filmin ironik hikayesinden çok keyif aldım ve yapıp yapmamak arasında hiçbir kararsızlık yaşamadım. Çünkü çok gülümsedi bana ve dedim ki, “Karakterin bana ihtiyacı var ve benim de ona,”. 
Kaderimin Yazıldığı Gün’de canlandırdığınız Elif karakterine hazırlanırken önce geçmişini oluşturduğunuzu söylemişsiniz. Hayat karakteri için de aynısını yaptınız mı?
Stella Adler çalışmıştım ben o dönem, hayvansal içgüdülerden yola çıkıp. Ben güdülere çok inanırım. İnsanın içinin hala temiz kaldığı yerlerdir onlar ve aslında bizim bilinçaltımızın şekillendiği şeylerdir. Fakat burada durum farklı, Hayat anı yaşayan birisi ve biz onun öncesini bilmiyoruz, izleyici olarak bilmemiz de gerekmiyor, çünkü diğer ana karakter olan hastalık hastası Metin’in de karşısına çıkan böyle bir karakter, onun hayata yeniden tutunabilmesini sağlayan.
Evliliğinize gelelim, bu yoğun tempodan nasıl etkileniyorsunuz?
Bizim ilişkimiz hem uzun, hem de çok kısa bir ilişki aslında. Çünkü ben Burak’ın yanında yokum. Bensiz iki buçuk yıl flört dönemi geçirdi. Çünkü ben o dönemde Dila Hanım yüzünden Adana’daydım, şimdi de Kaderimin Yazıldığı Gün’ün yoğun seti başladı. Burak’la geleceğimize dair çok güzel hayaller kuruyoruz, ama bu yoğunlukta ne zaman gerçekleştirebileceğimizi inanın biz de bilmiyoruz (gülüyor)
Röportajın ve çekimin tamamı için InStyle ekim sayısını bayinizden istemeyi unutmayın!
STYLING CEREN ÇETİNOĞLU
FOTOĞRAFLAR BEDİA GÜNAYDIN 
YAZI DENİZ TOKGÖZ


STYLING ASİSTANI: EZGİ ÇELİK
SAÇ: TALAT KIVRAK
MAKYAJ: BANU YORULMAZ

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI