Ana SayfaModaHaremlique à la mer İlkbahar/Yaz 2020 Koleksiyonunu Tanıtıyor

Haremlique à la mer İlkbahar/Yaz 2020 Koleksiyonunu Tanıtıyor

İçinde bulunduğu coğrafyanın kültürünü incelikle işleyen Haremlique à la mer, İlkbahar-Yaz 2020 koleksiyonunda boğazın yalılarından çintemaninin nazar boncuğu deseniyle buluşmasına kadar birçok detaydan ilham alıyor. Tasarımlar renk, desen ve modelleriyle yalınlığı rahat bir şıklıkla buluşturuyor. Renkli tasarımların olduğu koleksiyonda sadelik ön planda tutuluyor.
 
Koleksiyonda her zaman olduğu gibi nefes alan ve rahatlık sağlayan, yaz aylarına uygun ipek, pamuk ve keten gibi doğal kumaşlar kullanılıyor. Yumuşak geometrik izlerin hissedildiği koleksiyonda ağırlıklı olarak iç açan mavi tonları yer alıyor. Sayfiye yaşamının her anında kolaylıkla kullanılabilecek ürünler arasında kaftan, tunik, gömlek elbise, pantolon ve şortlar bulunuyor. Hepsi markanın tasarım ekibi tarafından Haremlique à la mer koleksiyonu için özel oluşturulan desenlerle hayat bulan kaftan ve tuniklere kültürümüzün bir parçası olan ve şıklık yaratan kuşaklar da ekleniyor. Haremlique à la mer ürünleri arasına bu sezon ilk kez tişört ekliyor. Markanın inisyalini taşıyan H harfi kullanım şekliyle soyut bir tasarım haline geliyor.  


 
Koleksiyonda seyahat çantası, plaj çantası, makyaj çantası, peştamal, şapka gibi aksesuarlar bulunuyor. Yaz aylarına ait görünümleri tamamlamak için ideal olan bu ürünler kaliteli malzemeleri ve ayrıntılı işçilikleri ile dikkat çekiyor. Rafya ve pamuk içeriğine sahip çantalar hafif bir kullanım sağlıyor. Farklı formlarda desenlerle hazırlanan peştamaller ise hafif ve yüksek emiciliğe sahip olmalarıyla pratik aynı zamanda keyifli bir seçenek sunuyor.
 
Koleksiyon, Haremlique à la mer mağazaları ve seçkin satış noktalarının yanı sıra haremliquealamer.com’da satışa sunuluyor.
 
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI