Ana SayfaSağlıkHareket Onarım Terapisi

Hareket Onarım Terapisi

Türkiye’nin ilk ve tek, Avrupa’nın en donanımlı destinasyon Spa’larından Richmond Nua, kendi geliştirdiği “Hareket Onarım Terapisi” ile dünya fizyoterapi literatürüne giren Dr.Chet Collins’i büyük talep üzerine tekrar ağırlıyor. Dr.Chet Collins, 3-7 Kasım tarihleri arasında İstanbul’ a gelerek terapilerine Richmond İstanbul’da devam edecek.

Sihirli elleriyle kas ve iskelet sistemindeki sorunları bulup etkili bir şekilde tedavi ederek ağrılarla vedalaştıran fizyoterapist Dr.Chet Collins, Türkiye’deki hastalarının kendisine genellikle omuz, sırt ve boyun şikayeti ile başvurduğunu söyledi. Bu tür şikayetlerin en büyük sebebinin fiziksel aktivite azlığı olduğuna değinen Dr. Collins; “Unutmayın ki vücudumuz strese göre değişim geçiriyor.Vücudumuz için yapmamız gereken tek şey vücudumuzu kuvvetlendirmek. Her hastama söylediğim bu; hareket edin” dedi.

Hareket Onarım Terapisi nedir?

Vücudun hareketine ve fonksiyonuna göre anormal olan sınırlamaları düzeltmeye odaklı, detaylı ve derin doku manipülasyonu, parmak baskısı ve eklem hareketlerinin eşsiz bir bileşimidir. Terapi, detaylı bir doku düzenleme, hafif dokunuşlar ve parmak basınçları ile her hastanın ihtiyacına göre değişen eklem hareketlerinin dengeli bir kombinasyonundan oluşuyor. 

“Ağrınız varsa, çözümü de var” sloganıyla Richmond Nua’ya gelen fizyoterapist Dr.Chet Collins’in sihirli ellerinden şifa bulmak için Nua’ya davetlisiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI