Ana SayfaErkek ModasıHamilton: Gökyüzünde 100 Yıl

Hamilton: Gökyüzünde 100 Yıl

Hamilton’ın uçuş camiasına hizmet etme konusunda prestijli bir geçmişi bulunmakta ve uçuşların ilk günlerinden beri pilot ve kopilotlara temel kokpit araçları sağlamaktadır. Havacılıkta saat bir gerekliliktir. Her şey hassas zamanlamayı temel almıştır. Modern pilotlar bile, çok aygıtlı dijital ekranlarına güvenilir destek olarak bir saate ihtiyaç duyarlar.
Hamilton’ın havacılıkla yakın bağlantısı geçmişimizin erken döneminde başlamıştır. Railroad kol saatleri ile doğruluk konusunda bir repütasyona sahip olan Hamilton, pilot saatleri yaratmaya başladı.
1918 yılında, Hamilton saatleri Washington, D.C., Philadelphia ve New York arasındaki ilk ABD Uçak Postası uçuşlarının resmi zaman tutucusu seçilmiştir. 1926 yılı, Hamilton saatin Kuzey Kutbuna ilk uçuşun zamanını tutmasına şahit oldu.
Mevcut Hamilton koleksiyonu, iniş hızı, düşme açısı ve yakıt gereksinimleri de dahil çok sayıda hesaplayıcıya sahip, iki saat dilimli, 20 uçuşa kadar kayıt tutabilen saatler de dahil modern havacıların ihtiyaçlarını yansıtır. Hamilton’ın pilotlarla sürekli yakın işbirliği içinde olması, saatlerinde havacılıkla ilgili en son yenilikleri kullanmasına yardımcı olmuştur.
1918’den beri doğruluk, inovasyon, macera ve hassasiyete odaklanma, profesyonel havacıların kokpitte kendilerine eşlik etmek üzere Hamilton’ı seçmesine katkıda bulunmuştur.
Hamilton gökyüzünde zaman tutmanın ilk yüzyılını kutlayacağı için son derece gururludur.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI