Ana SayfaModaHakan Yıldırım Modagram için tasarladı

Hakan Yıldırım Modagram için tasarladı

Ünlü tasarımcı Hakan Yıldırım online alışveriş sitesi Modagram için ‘mass-couture’ olarak tanımladığı davet elbiselerinden oluşan bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyon “davetliysen boy göster” temasına odaklanıyor.

30 Mayıs itibarı ile Modagram.com’da satışa çıkacak koleksiyonda 10 farklı tasarım bulunuyor. Yıldırım, bu koleksiyonda her kadının içinde barınan farklı kimlikleri, ilham kaynağı Berrak Tüzünataç üzerinden anlatıyor. Koleksiyondaki farklı tasarımlar kadınların asi, feminen, seksi, şık, çılgın, cesur ve cool taraflarının altı çiziliyor.

Yıldırım koleksiyon ile ilgili düşündüklerini bu sözlerle aktardı; “İlk defa sadece ‘iki boyutlu vitrin’ olarak adlandırdığım dijital ekranlar için tasarladım. Mağazadan satın alma ile ekrandan satın alma deneyimi arasındaki farklar çok güçlü. Bu albüm çıkartmak gibi, bir anda milyonlarca kadına ulaşıyorsunuz, yani bir rock star duygusu da var işin. O kadınlardan pek çoğu ile  bir yerlerde karşılaşacağız, ‘mass-couture’ dediğim şey bu. Tüm bu yeninin içinde tek tanıdık olan ise ilham noktam Berrak. Benim onda gördüğüm farklı Berrak’lardan ilhamla tasarladım. Asi, feminen, seksi,şık, çılgın, cesur ve cool.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI