Ana SayfaModaHaftanın moda, güzellik ve stil tüyoları

Haftanın moda, güzellik ve stil tüyoları

Merhaba,

Yeni yıl geldi gelecek derken 2015’in ilk ayını devirdik bile… Bu ay vitrinlerde yeni sezonun ilk koleksiyonları gözümüze çarparken indirim de tüm hızıyla devam ediyor. Akıllı alışveriş için indirimin ilk günleri önemlidir. Geriye kalanlar aslında çok da doğru yatırım değil. Ancak, jean parçalar, düz siyah kazaklar, klasik ayakkabılar için durum değişir tabii. 

Vazgeçemediğimiz jean gömlek
Bahar aylarının kurtarıcısı olsa da jean gömlekler gardırobumuzda her mevsim bulunması gereken parçalardan. En şık kalem eteklerin, pantolonların üzerine de giyebilir, denim on denim tarzını yakalayıp jean pantolonlarınızla da tamamlayabilirsiniz. İster upuzun inci kolyeler, anneannenizin broşuyla başkalaştırın, isterseniz deri ve gümüş takılarla biraz rock bir hava katın. O kadar esnek ve her yere her zaman giyilebilir bir parça ki ondan vazgeçmeniz mümkün değil. 

Haftanın kombinleri

Birbirinden cesur ve neşeli kombinleri hazırlarken klasik parçalarla, iddialı parçaları bir araya getirip ters köşe, şaşırtan bir tarz yakalamanız için ipuçları verdim.

Kombin 1

Yapay kürk, Topshop & Etek, Zara & Kazak, Balmain, Harvey Nichols & Portföy, Basic&Co. & Ayakkabı, Brian Atwood, Harvey Nichols & Parfüm, Coque D`or, Guerlain & Ruj, Smashbox & Küpe, Anton Heunis, V2K

Kombin 2

Portföy, Basic&Co. & Far paleti, Christian Dior & Kazak, H&M & Ayakkabı, Yaya by Hotiç & Hırka, Stefanel & Anahtarlık, Louis Vuitton & Yüzükler, Meliê & Payetli pantolon, F&F

Favorim

Stuart Weitzman Nudist serisi Hollywood ünlülerinin kırmızı halıda favorisi. MySlide terlikler ise hem konforlu hem de sade ve elegan tasarımlarıyla yine kırmızı halıda boy göstermeye başladı bile. İster jean’le isterseniz tuvaletlerle giyebileceğiniz bu terlikleri çok sık göreceğiz, bilginize.

* Terlik, Stuart Weitzman

Şans için

Lady Gaga, Pippa Middleton, Madeleine Albright, Helen Mirrer, Zuhal Olcay, Ürdün Kraliçesi Raina, Ajda Pekkan, Ayşegül Aldinç gibi ünlülerin de tercih ettiği Urart’ın şans kolyesine bayıldım. Şans Kolye Tanrıça Thyke`nin şehir surunu temsil eden başının üzerindeki zengin süslemeli tacından esinlenerek tasarlanmış.  18 ayar altın, turmalin ve pırlanta kullanılan kolye belki size de şans getirir, kim bilir… 

 Güzellik alışverişi

En sevdiğim şey kozmetik alışverişi. Yeni yılın ilk güzellik alışverişinde işte öncelik verdiğim ürünler. Lancome’un likit sünger fondöteni Miracle Cushion, gerçekten de mucize gibi. Son derece hafif ve uygulaması kolay.  Burt Bees’in Lemon Butter Cuticle kremi ise çantamın ayrılmaz parçası. Tırnaklarım ve tırnak etlerim için her dakika bakım yapabiliyorum. Lierac Magnificence Gel Creme Fondant ise çok iyi bir anti-aging kremi. Kırışıklar ve ince çizgilerle savaşan krem hem cildinize parlaklık veriyor hem de yumuşaklık kazandırıyor. Sensai’nin Self Tanning kremi ise benim gibi solaryumdan korkanlar için harika bir seçim. Kolay uygulanıyor ve tatlı bir renk elde ediliyor. Aldığım son ürün ise kırmızı ruj tutkum nedeniyle Max Factor Color Intensifying Balm dudak parlatıcısı oldu. Doğal bir görüntü için tek kat ama daha yoğun bir efekt için bir kaç kat sürebiliyorsunuz ve makyajınızı tamamlıyorsunuz.

Evime ne seçtim?

Taşınma telaşı nedeniyle geciktirdiğim yazıma bir özür olur mu bilemiyorum ama bu rengarenk tabakları bence siz de beğeneceksiniz. Yeni evime ilk aldıklarım bu renkli tasarımlı tabaklar oldu.

Porselen tabak, Mudo & Porselen tabak, Kütahya porselen & Porselen tabak, Mackenzie Childs, Beymen & Porselen tabak, Royal Albert, alwaysfashion.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI