Ana SayfaMagazinHadise`nin kız kardeşi o tam bir O...

Hadise`nin kız kardeşi o tam bir O…

Hadise, 29 Ekim’de “Sayın Sinan Akçıl ile 2 yıldır süren beraberliğim bugün itibariyle (29 Ekim 2010) sona ermiştir. Sayın Sinan Akçıl ile artık hiçbir özel ilişkim kalmamıştır” şeklinde bir açıklama yaparak, ilişkisinin bittiğini duyurmuştu.

“Herkes kendi yoluna! Atacağınız adımlara dikkat! Herkese önerim! O işte tam bir ‘O’ “

Hürriyet`in haberine göre, ayrılığın ardından arkadaşları ve fanları Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’ü sosyal paylaşım sitesi Twitter’da adeta mesaj yağmuruna tuttu. Ayrılığın gerçek olup olmadığını ve nedenini öğrenmek isteyenler abla Hülya Açıkgöz’den gelecek cevabı bekledi. Açıkgöz’ün “Hulyaacikgoz11H09” isimli twitter’daki sayfasına ilk yazdığı not ise okuyanları şaşkına çevirdi. Açıkgöz, “Herkes kendi yoluna! Atacağınız adımlara dikkat! Herkese önerim! O işte tam bir ‘O’ “ sözleriyle bir anda tüm dikkatleri üzerine çekti.

Hülya Açıkgöz bununla da yetinmedi “Açıklama kısa öz!! O tam bir ‘O’ “ diyerek kafaları karıştırdı. Açıkgöz, son olarak da “Üzülmeyin, biz mutluyuz!” yazdı. Hadise’nin aynı zamanda menajerliğini de yapan ablası Hülya Açıkgöz’ün bu sözü kimin için yazdığı merak konusu oldu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI