Ana SayfaGüzellikGüzellik Bu Kutuda Saklı: Glambox

Güzellik Bu Kutuda Saklı: Glambox

Kate’in sırlarını paylaştığı Glam Box’ın içeriği her ay  mevsime, ihtiyaca ve yeni trendlere göre farklılık gösterir. Bu sürpriz kutunun içerisinde allıktan, rimele, Kate Xeeva’nın kendi üretimi olan ürünlerden, bir çok dünya markasına kadar geniş bir ürün çeşitliliği bulunmaktadır . Glambox sayesinde birçok ürüne tek bir kutuda sahip olabilirsiniz.

Başarılı bir model olan Kate mesleği gereği neredeyse dünyanın her ülkesine seyahatler etmiş farklı kültürleri tatmıştır. İstanbul’a gelir gelmez bu şehre aşık olmuş ve taşınmaya karar vermiştir. Ve iş hayatına atılarak Glambox markasını kurmuştur. Bu fikre dünyayı gezerek bir gözlem yaptıktan sonra karar veren Kate, birikimini iyi bir şeylere dönüştürerek tüm kadınların kendini özel ve güzel hissedeceği bir şeyde birleştirmek istemiştir. Glambox Amerika ve Avrupa’da çok trend olan bir konsept olmasına rağmen Türkiye için yeni bir oluşumdur ve bu oluşumun öncüsü olan Kate her kadına kendine sürpriz yapabileceği keyifli bir içerik oluşturmaktadır.

Kate’in kutusu Glam Box’da her ay kadınlar için seçtiği birbirinden keyifli ürünün yanı sıra kendi üretimi olan bir kaş sabunu da yer almaktadır. Bu kaş sabununun besleyici bir özelliği bulunmaktadır. Ayrıca kutuda yer alan rimel de vegan bir rimeldir. Sağlıklı kozmetiğe doğru evrilen bu süreçte Kate’in de seçimleri cildinize ve kendinize iyi gelecek türdendir. Kendinizi şımartmak için kimseye ihtiyacınız yok, güzellik bu kutuda saklı!
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI