Ana SayfaGüzellikGüzellik Uykusunu Es Geçmemeniz İçin 5 Neden

Güzellik Uykusunu Es Geçmemeniz İçin 5 Neden

Güzellik uykusunu ertesi güne dinlenmiş ve taze görünerek hazırlandığınız uyku olarak açıklayabiliriz. Herkesin ihtiyaç duyduğu uyku saati değişse de, ideal ortalama 7-8 saat olarak kabul edilir.

Jennifer Lopez, Nicole Kidman ve Renee Zellweger gibi Hollywood ünlülerinin de iyi, sağlıklı ve mutlu bir cilt için en az sekiz saatlik uyku süresi geçirdikleri biliniyor. Siz de onlar gibi her yaşta ve her daim dinç görünmek için uykunuza önem verin!

 
Peki uyuduğunuzda cildinize neler olur?

Kolajen üretimi:  Kolajen uyku esnasında üretilir ve bu da cildinizin dolgun görünerek esnekliğini korumasını sağlar.
 
Işıldayan bir cilt:
Uyurken cildinizde kan akışı artar. Bu da mat ve sağlıksız görünen bir ciltle başa çıkmada etkilidir ve cildinize ışıltı verir.
 
Aydınlık gözler: İyi bir gece uykusu şiş gözlerin önüne geçer. Gece boyunca cildinize kan akışının artması nedeniyle de göz altlarınızdaki koyu halkalar yok olur.
 
Sağlıklı saçlar: İyi bir uyku aynı zamanda sağlıklı saçlar demektir. Saç derinize giden kan akışının artması nedeniyle saçlarınız daha parlak ve canlı görünür.
 
Ürün yararı: Gece kullandığınız cilt bakım ürünleri, iyi dinlendiğinizde cildiniz tarafından çok daha verimli bir şekilde emilir.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI