Ana SayfaYaşamGurmelerin Tercihi Mr. Meat’e Büyük Ödül

Gurmelerin Tercihi Mr. Meat’e Büyük Ödül

Lezzet severlerin 12 ay boyunca yaptıkları yorumlar ve puanlamalar üzerinden belirlenen “Travellers’ Choice 2021” ödülü bu sene et ve burger konusunda uzmanlığıyla Mr. Meat’in oldu. Kullanıcı deneyimine odaklanan dünyanın en popüler seyahat platformu Tripadvisor tarafından verilen ödülle Mr. Meat en iyi restoranlar arasında %10’luk dilime girmeye hak kazandı.
 
Gerçek Lezzete Dair Tutkulu Bir Et Restoranı
 
Et konusundaki uzmanlığı ve tecrübesini Türk misafirperverliği ile birleştiren Mr. Meat ülkemizin et kültürünü Avrupa’ya da tanıtmak için Amsterdam’a açtığı şubesiyle önemli bir misyon üstleniyor. Gastronomiye olan tutkusuyla etin en iyisini kusursuz bir müşteri deneyimiyle misafirlerine sunan mekan iştah kabartan bir menüye sahip. Tadı damağınızda kalacak enfes bir lezzet için Amsterdam’a kadar gidemeyecek olanlar üzülmesin, Mr. Meat paket servis hizmetiyle İstanbullulara da hizmet veriyor.
 
Mr. Meat konusunda daha fazla bilgi ve sipariş için Mr. Meat’in www.mrmeatburger.com web sitesini ziyaret edebilir veya Instagram’da @mr.meat_istanbul ve @mr.meat_amsterdam hesaplarını takip edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI