Ana SayfaGüzellikGüneşten Yıpranan Saçlara, Doğadan Keratin Bakımı

Güneşten Yıpranan Saçlara, Doğadan Keratin Bakımı

Fuer Kozmetik’in bir markası olan Natura Keratin, yaz mevsimine veda etmeye başlandığı şu günlerde, imdadınıza koşuyor.  Organik Sertifikalı ürünler ile Nano teknolojiyi birleştirerek birbirinden eşsiz ürünlerle hizmet veren Natura Keratin, inanılmaz ve kusursuz saçlara kavuşmanın sırrını veriyor.
 
Yaz mevsiminde güneşe, havuz ve deniz suyuna maruz kalan saçlar, içerdiği keratini kaybederek kırılır; bu da saçların mat ve cansız görünmesine neden olur. Natura Keratin’in, saçlardaki bu hacimsiz görünümü ortadan kaldıracak bir ürün önerisi var; Natura Saç Botoksu Seti
 
Güç, parlaklık, hacim
Saçların incelen kısımlarını doldurarak dolgunluk kazandıran keratin bakım, yıpranmış saçlara güç, parlaklık ve hacim katar. Saçların uzun vadede nem kazanmasını destekleyen bakım ürünü, aynı zamanda saçlara yumuşaklık kazandırarak daha kolay taranmasına yardımcı olur.
 
Saçların sağlıklı uzamasına yardımcıdır
Aşırı yıpranmış, yanmış ve kurumuş saçların tedavisinde kullanılan keratin bakımı veya diğer adı ile saç botoksu tedavisi, saçın kaybettiği keratini yeniden kazanmasına yardımcı olur. Keratin, doğal yapısından dolayı, yıpranmış saç tellerini onararak bakım yapar, saçların hasarlı noktalarına nüfüz ederek saç teli üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturur ve saçlara kusursuz bir görünüm kazandırır. Saç tellerini kalınlaştırarak saçlara mükemmel yumuşaklık ve parlaklık kazandıran keratin bakım, aynı zamanda saçlarınızın sağlıklı uzamasına da yardımcı olur.
 
Doğadan, saçlarınıza
2010 yılından beri Türkiye’de satılan Natura Keratin ürünleri, %95 organik içeriğe sahip olmakla birlikte, profesyonel kuaförler tarafından da tercih edilmektedir.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI