Ana SayfaAstrolojiGüneş- Jüpiter Karesinin Etkileri!

Güneş- Jüpiter Karesinin Etkileri!

EMİRE TUĞÇE AKARLAR

Uzman Astrolog

https://sorumgeldi.com/emire-tugce-akarlar

Instagram: astrodanismanim

Danışmanlık almak için;

İletişim: 
tugce.akarlar@gmail.com

 
Saat 13,20 itibariyle; Güneş ve Jüpiter arasında sert kontak ile geldi gelmekte olan yeni bir egoyla mücadele vakti daha!

Güneş Koç burcunda. Pluton ile sert bir kontak kuruyor. Bu da ne demekti; aslında biraz beklenmedik öfke patlamalarına açık olmak, buluttan nem kapmak, kaşının altında gözün ya da gözünün altında kaşın var dendi diye (oysa ikisi de doğru) birbirimize ‘çok biliyorsun sen zaten’ diye meydan okuma güdüsüydü. Bir taraftan gizli saklı durumları da göz önüne taşırdı ve bu gizli saklı meseleler bizi çok memnun etmeyebilirdi. Şimdi alalım bu yaralı ruh halimize; Jüpiter’den de bir sert açı ilave edelim.

Jüpiter şans bolluk bereket gezegeni evet ama Oğlak burcundayken pek öyle değil. O iyimser, o oyunbaz o hınzır Zeus’un her şeyi büyüten gezegeni; oğlak burcunda çatışma yaşar. Sağlamcı, maddiyatçı, dünyevi plana önem veren bir adım atmadan 15 kere düşünen oğlak burcunda; abartılı Jüpiter’in dansı; ağır aksaktır. O uçuşkan, ilahi güç sembolü; dünyevi dertlerle yolunu bulmaya çalışır. Şimdi bu Jüpiter gelip Güneş’e dinamik bir açı yaptığında; otomatik olarak; abartıya, kendimizi dev aynasında görmeye, yapabileceklerimizin boyutunu tam layıkıyla hesaplayamamaya; fazla iyimser bir şekilde kendimizden çok fazla şey bekleyerek aslında kendimize de haksızlık etmeye neden olabilir.

Olumlu anlamda da şunu sağlar ama! Kendini bir kritik et. Neleri nasıl yeniden organize etmelisin. Ben büyümenin ve şansın gezegeni; hiç olmadığım kadar rasyonel bir şekilde sana yardım elimi uzatıyorum; öyleyse fırsatlarını ölç, tart biç. Ona göre yeniden hizalan ve fakat asla umudunu yitirme. İşte buradan yola çıkarak; hayatınızın yolunda gitmeyen sizi zorlayan o alanında; yeniden bir planlama ve umut ışığı olarak sakince ve farkında akın bu zaman diliminden.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI