Ana SayfaDekorasyonGülay Afşar`ın evi InStyle Home`da

Gülay Afşar`ın evi InStyle Home`da

Gülay ve Murat Afşar çifti, Tarabya’da yeşillikler içinde konumlanan bu sakin siteye 18 yıl önce taşınmışlar. Burası evlendikten sonra yaşadıkları ikinci ev. Sitenin Boğaz’a yakınlığı, sunduğu sosyal imkanlar ve ilk oğulları Alihan’ı burada büyütme istekleri kararlarında etkili olmuş.

“Tarabya’yı zaten seviyorduk. Daha önce yaşadığımız ev, yine bu semtteydi. Murat’la bu siteyi görür görmez hemen taşınmak istedik,” diye söze başlıyor Gülay Afşar evinin salonunda kapak çekimi için makyajı yapılırken.

Evin yenilenme sürecinde İtaldeko’nun ortaklarından mimar Esra Günal da onlara destek vermiş. “Bu evi 40 günlük çalışma ile yaşanır hale getirmişlerdi,” diye belirtiyor keyifle. Çekim günü evde olan Murat Afşar da, 2007’de kurulan dekorasyon mağazası İtaldeko’da mutfak ve banyonun yanı sıra İtalya’nın Poliform, Erba, Ulivi ve Saba gibi önde gelen mobilya markalarını satışa sunulduğunu anlatıyor.

Üstelik bu ay InStyle Home sayısında ilham alabileceğiniz "İskoç stili", Marsala rengini dekorasyona taşıma önerileri, ev ve ofis düzenleme kuralları da var.

Bu keyifli sayıyı kaçırmamak için hemen en yakın bayiye gidip derginizi satın alın. Çekimden kareler için de fotogaleriye tıklamanız yeterli!

Yapılan çekimin kamera arkası videosunu izlemek için buraya tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI