Ana SayfaModaGucci’nin Yeni Nesil Projesi : #TWFGucci

Gucci’nin Yeni Nesil Projesi : #TWFGucci

Gucci’nin  köklü tarihiyle süregelen mesafeli tutumu Alessandro Michele’nin sanat aşkıyla harmanlandığından beri yönünü daha sıcak bir rotaya çevirdi. Üstelik bu yeni tavır, pek çok sanat projesinin kapılarını aralarken Gucci’nin yaratıcı vizyonun da sınır alanlarını genişletti.

Şimdi, Gucci’nin yeni saat koleksiyonu “ Les Marché Des Merveilles” ‘de bu sanatsal  yaklaşımdan nasibini alarak yeni nesil medya sanatçılarının ellerinde sosyal medyanın yaratıcılığından doğan “Caps” kültürüyle buluşuyor. Bu yeni reklam kampanyası aslında Alessandro Michele’in teknoloji çağına bir göndermesi olsa da hiç şüphesiz Gucci’nin en samimi kampanyalarından biri olmayı başardı.

#TWFGucci etiketiyle Alessandro Michele tarafından özel olarak seçilen “caps” sanatçıları bu yeni saat koleksiyonunu pek çok farklı açıdan yorumlamış ve ortaya gerçek anlamda keyifli bir proje çıkmış.

Üstelik Gucci’nin seçtiği özel isimler arasında bir Türkte var. Yaptığı sanatsal çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren ve oldukça başarılı işlere imza atan Ege İşlekel bu yeni nesil tanıtımın en güzel detaylarından biri.


Ege İşlekel


Mitra Saboury + Derek Paul Boyle


Paulina Owolska + William Ndatila


Amanda Charchian + Text From Your Existentialist

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI