Ana SayfaModaGri en güzel nasıl kullanılır?

Gri en güzel nasıl kullanılır?

GRİYE EN ÇOK YAKIŞAN MAKYAJ:  M.A.C Mono Cream Mattic 
Ruh hali: Şık, rahat ve mutlu. Gerekli malzemeler: Prep+Prime Face Protect SPF 50, Mineralize Skinfinish ve Prep+Prime Lash ile guçlendirilen bir adet maskara. Bu trend, karşımıza Chloé, Balenciaga ve Marni defilelerinde çıkıyor. Yüzü çıplak bırakan ve hatları koyu renk konturlerle ortaya çıkarmak yerine neredeyse sıfırlayarak güçlendiren Mono Cream Mattic, mat görünümlü bir cildi şart koşuyor. “ Parlak cilt ucuzlaştı, bugün modadan ziyade futbolcu eslerine hitap ediyor. Mat cilt, çok daha modern, kaliteli ve üstelik şu ana ait!” diyor ünlü makyöz Charlotte Tilbury. Farklı renkler yerine farklı dokuları bir araya getirerek çeşitli ışık oyunları yaratmak ve tek renkli makyajın monotonluğunu kırmak mümkün. Isıltılı elmacık kemikleri, siyah maskarayla belirginleştirilen gözler ve nemlendirilmiş dudaklar… Kendisini böyle bir makyajla gerçekten çıplak hisseden ve biraz desteğe ihtiyaç duyanlar, incecik çekilmis eye-liner’la hile yapmakta serbest!

GRİYE EN ÇOK YAKIŞAN RENK: Sarı!
Sıcak ve soğuk renk evlilikleri, modanın en sevdiği çöpçatanlık oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Gri de kendisine hiç benzemeyen bir rengi, sıcak ve modern sarıyı dansa kaldırmak durumunda kalıyor bu sezon. Taksi sarısı değil. Biraz daha eksi, biraz daha küflü bir sarı. Hepsi de bu dansın büyüsüne kapılmış vaziyette. Kıyafette düz griden vazgeçmeyenler, sarı rengi aksesuarlarına taşıyabilir.

 

GRİYİ EN İYİ TAŞIYAN KADIN: Natalia Vodianova
Tom Ford, onun dünnyanın en güzel kadını olduğunu düşünüyor. Calvin Klein’ın tasarımcısı Francisco Costa, mavi gözlerinden büyülendiği bu kadını ilham perisi ilan etti. Nasıl etmesin ki? Vodianova, top-model olarak anılmaya başladığı ilk günden beri, bir Calvin Klein müdavimi. Kurduğu mutlu yuva ile, modellik kurallarını yıkan ve bu sayede başarısına başarı katan Vodianova, kendisini hiçbir açılışta ya da defilede yalnız bırakmayan kocası Justin Portman ile sık sık objektiflere gülümsüyor.

“SILVER LADIES”: Gümüş saçlı kadınlar
Bazıları saçlarını özellikle bu renge boyuyor, bazılarıysa saçlarını boyamamak için gri ve gümüş rengi tercih ediyor. “The Devil Wears Prada”da gümüş saç tellerine maviye yakın bir fuqümeyle gölgeler verilen Meryl Streep, çekimler sonrasında bu rengi gerçek hayatına taşımayı düşünmüş. Miranda Priestly karakteri, Amerikan Vogue dergisinin Genel Yayın Yönetmeni Anna Wintour’dan esinlenmiş olabilir ancak Priestly’nin saç rengi, bir zamanların ünlü modeli Carmen dell’Orefice’yi ve Bergdorf Goodman’ın moda direktörü Linda Fargo’yu getiriyor akla. Kırklı yaşlarının başında, her hafta kuaföre uğramak zorunda kaldıgını fark eden ve bu durumdan hiç hoşlanmayan ünlü aktris Jamie Lee Curtis de “gümüş saçlı kadınlar” kulu bunun üyelerinden.

   

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI