Ana SayfaModaGigi Hadid'in de Katıldığı "Tuhaf Kız" Moda Trendi Nedir

Gigi Hadid’in de Katıldığı “Tuhaf Kız” Moda Trendi Nedir

Eğer Google’a “weird girl aesthetic” (tuhaf kız estetiği) yazarsanız Bella Hadid’in maksi etekler ve ince eşarplar gibi 2000’lerin başındaki “çirkin” trendleri giydiği birçok fotoğrafını görürsünüz. Küçük kız kardeşi temelde bu görünümün yüzü olsa da, Gigi “garip” yanını benimsemek için aynı moda karşıtı korkusuzluğu takip etmeye başladı.
 
TikTok’a göre, görünüm tamamen maksimalizmi sıfır utançla kucaklamakla ilgili; parlak renkleri katmanlamak, farklı dokuları ve desenleri karıştırmak ve Y2K dönemini Claire’i anımsatan kitschy aksesuarları üzerine yığmak. Japon Harajuku sokak stiline benzer şekilde, “tuhaf kız estetiği”, kendi stilinizi bulmak için çeşitli trendleri bir araya getiriyor.


 
Garip kız görünümüne zahmetsiz bir tavırla yaklaşan Gigi Hadid, bu estetiğe kendi rahat enerjisini verdi. New York’un en gözde yeri SoHo’da fotoğraflanan model, üzeri çizgili ve ekose desenli, türünün tek örneği bir örgü kazak yelek giydi. Bu tuhaf üst Erika Maish tarafından tasarlandı ve 450 dolara satılıyor.
 
Görünümü klasik siyah Converse, iki tonlu keçe şapka, dairesel güneş gözlüğü ve 1,975 dolara satılan bir Loro Piana kese çantasıyla donattı. Ayrıca not: yaz kampı dostluk bileziklerinin anılarını geri getiren gökkuşağı boncuklu bir telefon zinciri de kombine son çarpıcı detayı ekledi.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI