Ana SayfaYaşamGhetto`da bu hafta

Ghetto`da bu hafta

Etkinlik: Badem
Tarih: 8 Aralık Perşembe
Saat: 21:30
Ücret: 15 TL – 20 TL

Badem Akustik

İlk Albümlerinde temalarını çok sesli melodik vokallarle ve akustik enstrüman ağırlıklı altyapılarıyla sunan Badem, albümde çok sesli vokallerle söyledikleri Karacaoğlan şiirleri ile geniş bir kitlenin dikkatini çekti.
 
Bu zamana kadar üç albüm yayınlayan grup, sayının anlamına karşılık 3 boyut konseptiyle hazırladı 3b adlı albümlerini. Albümün videoları ve fotoğrafları 3 boyut teknolojisiyle hazırlandı. Daha önce birçok önemli sanatçıyla ortak çalışmalar yapan grup, bu albümde de Zeynep Casalini, Cahit Berkay, Bora Uslusoy ve Serdar Öztop gibi isimlerle bir araya geldi.

Badem şarkılarında çok sesli orkestrasyon kullanımına dikkat ediyor. Topluluk ilk defa akustik bir performansla GHETTO sahnesinde olacak. Kış aylarına, duygusal ve karanlık havalar için uygun bir gece olacak 8 Aralık.

Etkinlik: De La Soul
Tarih: 9 Aralık Cuma
Saat: 23:30
Ücret: 40 TL – 50 TL – 55 TL

1987 yılında hip hop müziğinin doğasını değiştirecek liseden tanışıklı üçlü, De La Soul’u kurdu; Kelvin Mercer, David Jude Jolicoeur, Vincent Mason. De La Soul, eklektik sample’larıyla, sürreal sözleriyle ve jazz rap’in farklı bir boyut kazanmasındaki katkılarıyla tanınıyor. Prince Paul’un Stetsasonic’den ayrıldığı dönemde De La Soul’u fark etmesi, türün geleceğine yön verecek bu üçlüyü müzik dünyasına kazandırdı.

De La Soul orjinal kadrosuyla Jägermeister ve Keglevich sponsorluğunda sonunda İstanbul’a geliyor.  9 Aralık Cuma akşamı GHETTO’ da Daisy Age’i yaşamaya hazır olun. “Gülümse,Dans et, iyi zaman geçir”

After Party: Grup Ses Beats

Etkinlik: Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars
Tarih: 10 Aralık Cumartesi
Saat: 23:30
Ücret: 30 TL – 40 TL – 80 TL (yemekli)

GHETTO sahnesinde bir klasik, Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars. Yeni albümünü “En Estambul” adıyla yayınlayan Ayhan Sicimoğlu, albümün konserini Cesar Corea, Esin İris, Balık Ayhan, Sibel Tüzün,Mustafa Olgan, Armando Miranda ve Burcu Güneş gibi müzisyen dostlarının katılımıyla geçtiğimiz ay GHETTO’da gerçekleştirdi.

Sicimoğlu, yol arkadaşları Latin All Stars ve yeni şarkılarıyla 10 Aralık akşamı yine evinde GHETTO’ da olacak. Hayat enerjisi, renkli bir performans, tutku, bir kez daha GHETTO’ da ritimle buluşacak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI