Ana SayfaYaşamGerçek Meksika mutfağı Ranchero

Gerçek Meksika mutfağı Ranchero

Ranchero Restaurant`ta yaklaşık 9 bin yıllık geçmişe sahip Meksika mutfağının, birbirinden özel soslarla hazırlanmış yemeklerinden tatmak için kurulmuş özel bir restaurant…

Gerçek Meksika lezzetlerini uzaklarda aramayın

Rıza Tanyeri ve Patricia Gonzalez Tanyeri çiftinin çocukları ile birlikte işlettiği Ranchero Restaurant, 2005 yılından bu yana Bağdat Caddesi’nde hizmet veriyor. “Gerçek Meksikalıların elinden çıkan gerçek Meksika lezzetleri” sloganıyla yola çıkan Ranchero’nun mutfak danışmanlığını ise kendileri de ülkelerinde restaurant işleten Teresa Gonzalez ve Alejandro Calderon Ramirez yapıyor. Logosunu dahi Meksikalı bir grafikerin çizdiği Ranchero, ambiyansı ve mönüleriyle Meksika esintilerini İstanbul’a taşıyor. 

Volkanik taşta pişirilerek servis edilen Molcajete, müdavimlerin gözdesi…

Özellikle kendi adını taşıyan patentli sosuyla hazırlanan spesiyallerinde iddialı olan Ranchero’nun en gözde lezzetlerinin başında, volkanik taş içerisinde pişirilip servis edilen Molcajete geliyor. Domates, soğan ve Meksika’ya özgü çeşitli biber ile sotelenen, tercihe göre et veya tavuk, yanında Ranchero sos, charros, peynir ve guacomole ile servis edilen Molcajete iki kişilik bir yemek. Dilerseniz, bu özel lezzeti, eşiniz, arkadaşınız veya sevgiliniz ile paylaşarak yiyebilirsiniz.

Çorbalardan aperatiflere, salata çeşitlerinden tatlılara kadar en özgün lezzetleri misafirlerinin beğenisine sunan Ranchero’da, Meksika mutfağının vazgeçilmezi olan Tortilla ekmekleri ve nacho cipsler özel makinelerde günlük hazırlanıp, taze olarak servis ediliyor. Çocuklar ve vejeteryanlar için de zengin mönülere sahip olan Ranchero, 7’den 70’e herkesin damak tadına hitap ediyor. Mevsim meyveleriyle hazırlanan ve özel bardaklarda sunulan Margaritalar ise Ranchero’nun mutlaka denenmesi gereken tatları arasında yer alıyor.

Meksikalı aşçıların elinden çıkan özgün yemekleriyle bu sıcak ülkenin restaurantlarını aratmayan Ranchero’dan ayrılırken özel Meksika şapkası “Sombrero” ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmayın. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI