Ana SayfaSağlıkGençliğin Sırrı: Thermage CPT

Gençliğin Sırrı: Thermage CPT

Yeni teknolojiler sayesinde kadınlar artık yaşlanmanın etkilerini yavaşlatabiliyor, ciltlerinde meydana gelen değişikliklerin kontrolünü kendi ellerine alabiliyorlar. Çoğunluğun tercihi ise bunu ameliyatsız, ağrısız ve sosyal yaşamlarından uzaklaşmadan gerçekleştirmekten yana.

Dr. Mustafa Karataş “Yaşlanma belirtileriyle savaşmakta anti-aging kremler ve serumların faydası tartışılmaz. Ancak, optimum sonuçlar almanın yolu ileri teknoloji sistemlerden destek almaktan geçiyor” diyor. “Bu sistemlerin en etkililerinden biri ise Thermage CPT’dir. Yüz, göz çevresi ve vücuttaki yaşlanma belirtilerini geri döndüren teknolojinin sırrı cildin kolajen üretimini tetikleyerek, gençleşme sürecini tetiklemesi.”

Dr. Mustafa Karataş Thermage’ın anti-aging endüstrisinde yıllardır kullanılan ve etkisi milyonlarca hasta üstünde kanıtlanmış bir sistem olduğunu söylüyor. “Thermage CPT ise bu teknolojinin en geliştirilmiş halidir. Eski versiyonundan farklı olarak Comfort Pulse Technology ile hem tedavi daha konforlu geçiyor hem de sonuçlar daha başarıyı oluyor.”
 
Thermage CPT Yüz
Yaşlandıkça ciltteki kolajen parçalanır ve bu da kırışıklıklara, cildin elastikiyetini kaybederek sarkmasına neden olur. Yaşlanma belirtilerini geri döndürmenin tek yolu ise cildin kolajen üretimini tetiklemektir. Cildin daha fazla kolajen üretmesini sağlayan Thermage CPT özellikle yüz ve boyun gençleştirmede altın standart.  
Sistemi diğer anti-aging teknolojilerden ayıran bir diğer özellik ise sadece tek bir seans uygulanması. Karataş “Tedavinin etkileri birkaç hafta sonra ortaya çıkmaya başlıyor ve artarak devam ediyor. Sistemin bir diğer önemli avantajı ise uygulama bittiğinde hemen sosyal yaşamanıza geri dönebilmeniz. Çünkü tüm anti-aging süreç cildin alt tabakalarında gerçekleşiyor ve cildin yüzeyinde herhangi bir tahribata neden olmuyor. İşlem sırasında oluşan hafif kızarıklık da tedaviden birkaç saat sonra tamamen yok oluyor.”
Tedavi ortalama bir saat kadar sürüyor. İzleyen günlerde ciltte bir sıkılaşma meydana gelse de, işlemin gerçek etkisi iki hafta sonra ortaya çıkmaya başlıyor ve nihai sonuçlar için geçmesi gerekiyor. Tek seanslık bir tedavi olan ve her mevsim uygulanabilen Thermage CPT’nin olumlu etkilerinin devamlılığı için iki sene sonra bir uygulama daha yapılabilir.
 
Thermage Vücut
Yaşlanmanın etkilerinden sadece yüz değil vücut da nasibini alır. Vücut diriliğini, sıkılığını kaybeder ve cilt mat, donuk bir görünüm alır. Thermage CPT cerrahi bir müdahale olmadan vücutta daha pürüzsüz, sıkı bir görünüm yaratan ve yaşla birlikte bozulan hatları yeniden oluşturan bir sistemdir.
Karataş “Zayıf hastalarda sık karşılaştığım şikâyetlerden biri, kilolu olmamalarına rağmen vücutlarının eskisi gibi biçimli görünmemesidir” diyor. “Bu tamamen cilt kalitesinin bozulması ile ilgilidir. Thermage CPT ile cilde kaybettiği elastikiyetini geri vermek, daha şekilli bir siluet yaratmak mümkün. Sistemi kolların, kalçanın, bacakların ve karın bölgesinin sıkılaşması ve şekillenmesinde başarıyla uyguluyorum. Teknoloji selülit görünümünü hafifletmekte de etkili.”
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI