Ana SayfaYemekGastronomi Dünyasının Güçlü Kadınları 8 Mart'ta Feriye’de Bir Araya Geliyor

Gastronomi Dünyasının Güçlü Kadınları 8 Mart’ta Feriye’de Bir Araya Geliyor

İstanbul’un ikonik sembollerine karşı unutulmaz bir deneyim sunan ve şehrin ritmini yakalayan etkinlik alternatiflerine sahip olan Feriye, gastronomi ve sürdürülebilirlik odaklı etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Gastronomi sektörünün başarılı kadın girişimcileri; 8 Mart Salı günü, saat 13:00-15:00 saatleri arasında, “Galeri Feriye” bölümünde “Topraktan Tabağa Kadının Gücü” adlı söyleşide buluşmaya hazırlanıyor. Söyleşinin moderatörlüğünü Dude Table Ajans Başkanı Funda Güzelmeriç İnansal üstlenirken; konuşmacılar arasında Nebyan Doğal Kurucu Ortağı Nazlı Uyanık Yıldız, Mayi Tuz Kurucu Ortağı Sibel Gözüyukarı Eyiler ve Gram Kurucu Ortağı Didem Şenol yer alacak. Etkinliğe aynı zamanda sektörün önde gelen profesyonel isimleri ve basın da davetli olarak katılacak.
 
Söyleşiye dinleyici olarak katılmak isteyenler aşağıdaki soruları cevaplayarak merhaba@feriye.com’a başvuru yapabiliyor.
 
1.Bu etkinliğe neden katılmak istiyorsunuz?
2.Yeme-içme sektöründe mi çalışıyorsunuz? Bu sektör ile ilişkiniz ve ilginiz konusunda biraz bahsedebilir misiniz?
 
Feriye İstanbulluların Takvimine Girmeyi Başarıyor
Feriye, yeşil ve maviyi bir arada sunan “Boğaz, Fuaye, Galeri, Hol, Mutfak, Park, Rıhtım ve Salonlar” bölümleriyle; özel etkinlikler, deneyimler, toplantılar, davetler için kiralanabilen alanlar sunuyor. Feriye, bu alanlarda kendi gerçekleştirdiği etkinlikleri, sohbetleri, tadım atölyeleri ile de İstanbulluların takvimine girmeyi başarıyor.
 
Feriye deneyimini ve İstanbul ruhunu yaşamak, Feriye ile ilgili en güncel gelişmelerden haberdar olmak için web sitesini ziyaret edebilir ve Instagram hesabını takip edebilirsiniz.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI