Ana SayfaDüğünGaon Bridal İle Rüya Gibi Bir Yolculuk

Gaon Bridal İle Rüya Gibi Bir Yolculuk

Aşk dolu kadınları su gibi duru bir güzelliğe kavuşturmak isteyen Gaon Bridal, ilk koleksiyonuyla heyecanlı kalplere dokunmayı hedefliyor.

#Gaonbridal

İlhamını, doğanın huzur veren çiçeklerinden biri olan ve bir dileğin gerçekleşmesi anlamına gelen lavantanın zarafetinden alan Gaon Bridal, ilk koleksiyonuyla göz alıcı bir biçimde büyülüyor.

Tasarımlar, markanın kendine özgü modellemeleriyle kadınların ruhunu ve bedenini büyüleyici bir şekilde gözler önüne sermeyi hedefliyor. Büyüleyen gelinlik tasarımlarından oluşan Gaon Bridal, koleksiyonda tulum, mini ve midi boy modelleri de yer alıyor.

Koleksiyonda, asimetrik desenler ile kusursuz bir görünüm sağlayan tasarımlar, geniş ilmeklerden oluşan dekoratif bir dantel türü olan Fransız güpürleri ve ışıl ışıl görünümlü ipek taftalardan oluşuyor. Organze kumaşın birçok çeşitinin bulunduğu saten ve plise kumaşlarından tasarlanıyor.

Koleksiyona hakim renkler, yeni başlangıçların ve barışın sembolü olan beyaz tonlarından oluşuyor. Bunun yanında krem, gümüş ve gold ışıltılarıyla da harmanlanan tasarımlar kusursuz bir görünüme ulaştırıyor.

Düğün ve nikahların yanı sıra birçok davette, after partylerde, kısacası her alanda her ruh haliyle giyilebilecek tarzda ve rahatlıkta tasarlanmış gece elbiseleri sunuluyor.

İddialı, zarif ve kibar duruşu ile büyüleyen Gaon Bridal, tüm kadınları hem sade hem de şık olmaya davet ediyor!

Koleksiyona sahip olmak isteyen gelinler randevu alarak aşkla tasarlanan gelinliklerine sahip olabilirler.

 

@gaonbridal

 

 

 

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI