Ana SayfaMagazinGamze Özçelik InStyle Dergisi`nde...

Gamze Özçelik InStyle Dergisi`nde…

Gamze hakkında bilmediğiniz 9şey
En yakınındakiler Gamze ile  yaşadıkları eğlenceli anları  paylaşıyor. Onun en sevdikleri özelliklerini fısıldıyorlar

Uğur Pektaş (eşi) “Kutsal, özel, seçilmiş bir anne… Murathan çok şanslı bir bebek.”

Tülin Aybay (annesi) “Gamze çok ketumdur, duygularını pek belli etmez. Eşiyle, arkadaşlarıyla yaşadıklarını pek anlatmaz. Bu yüzden üzgün mü, mutlu mu çoğu zaman pek ayırt edemezsiniz.”

Talat Özçelik (babası) “Gamze’nin kapı dinleme huyu vardır. Küçükken, annesiyle konuşurken laflarımıza dikkat ederdik. Çünkü kapının arkasında Gamze gizleniyor olabilirdi.”

Duygu Özçelik (ablası) “Ayna karşısında harika dans eder. Sizinle konuşuyormuş gibi yapar ama bir yandan da dans edip hareketlerini aynada kontrol edebilir. Figürleri bir profesyonelden farksızdır.”

Merve Özer (yakın arkadaşı) “Hep bir zenci gırtlağı olduğunu düşünür. Ama kesinlikle yok. Bence şarkı söylememeli. Sevgili Gamze, üzgünüm ama hep bunu söylemek istemiştim. Sonunda başardım.”

Orhan Oğuz (yönetmen) “Sevgi doludur Gamze. Uğur’la aşkını ilk bana söylemişti. Gerçekten çok sevinmiştim. Çok iyi anlaşmaları ayrı ama bence görsel olarak da birbirlerine çok yakışıyorlar.”

Şevket Çoruh
(oyuncu arkadaşı) “Harika bir insandır. Tamam ama bu kadarını söylemek yetmez. Ben ona da tüm kız kardeşlerine hastayım. Evet bunu ilk kez söylüyorum. Hepsi çok güzeller.”

Özgür Ozan (oyuncu arkadaşı) “Gamze güldüğünde martı gibi bir ses çıkar. Belki de o yüzden çok gülmek yerine gülümsemeyi tercih eder. Yine de Şevket (Çoruh) ve benim esprilerime dayanamaz. Basar kahkahayı.”

Nermin Eroğlu (yapımcı) “O yaş grubunda tanıdığım  tanıdığım en güzel, en iyi, en disiplinli oyuncu Gamze. Yeni projelerde görmek istiyoruz onu.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI