Ana SayfaYaşamGame of Thrones 8. Sezonda Aksiyona Doyacağız

Game of Thrones 8. Sezonda Aksiyona Doyacağız

Dünyanın dört bir yanında izlenen Game of Thrones televizyonun en masraflı dizilerinden biri olmasıyla dikkat çekiyor. Özellikle Daenerys Targaryen‘in ejderhalarını ekrana taşımak sanıldığı kadar kolay olmuyor. Üç ejderhayı canlı kanlı şekilde ekrana yansıtabilmek için ciddi bir bütçeye ihtiyaç duyuruluyor. Televizyonun en pahalı dizisi olarak anılan Game of Thrones da genellikle bu beklentinin hakkını vermeyi başarıyor. Fakat son bilgilere bakılırsa final sezonunda her şey bir seviye yukarı taşınacak. Buna sezonun bütçesi de dahil!
 
Variety’nin haberine göre Game of Thrones’un final sezonu bütçesi bölüm başına 15 milyon dolar! Bu noktada dile getirmekte yarar var, Game of Thrones başladığında bölüm başına 6 milyon dolar gibi bir bütçesi vardı. Bu maliyet yedinci sezonda iyice yükseldi ve 10 milyon dolar seviyesine ulaştı. Şimdi Game of Thrones’un hikayesi sonlanmadan önce bölüm başına düşen bütçe 15 milyon dolara çıkartıldı.
 
Çekimleri birden fazla ülkede gerçekleştirilecek olan Game of Thrones’un altı bölümlük sekizinci sezonu büyük ihtimalle 2019 yılında izleyici karşısına çıkacak.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI