Ana SayfaDekorasyonGaggenau`ya IF`den altın ödül

Gaggenau`ya IF`den altın ödül

Gaggenau’nun, Milano’da gerçekleştirilen Eurocucina 2010 Uluslararası Fuarı’nda kurduğu standı ve sergisi, hem katılımcılar hem de basın tarafından büyük bir ilgi toplamıştı. Şimdi ise çok prestijli bir ödül olan iF communication design’da altın ödüle layık görüldü. Gaggenau’nun eşsiz tasarıma sahip standı ve sunumu, uluslararası düzeyde son derece önemli isimlerin bulunduğu ve 16 kişiden oluşan bir jüri tarafından ödüllendirildi.     

Münih’te gerçekleştirilen ödül töreninde, Gaggenau’nun “kurumsal mimari” kategorisinde ödüle layık görüldüğü açıklandı ve şunlar dile getirildi: “Bu sergi, Gaggenau’nun sunduğu yaşam stili ve marka felsefesinin tek kelimeyle mükemmel bir ifadesi. Gaggenau, uzun yıllardır, gerek teknik gerekse estetik açıdan en üst seviye ve son teknoloji harikası mutfak cihazları konusunda uzman bir marka. Fuardaki standıyla da hepimize Gaggenau’nun ödüllü cihazlarını görme ve sofistike dünyasını yaşama fırsatı sundu. Onlardan, sadece lezzet düşükünleri değil, herkes keyif alacak.” 

 

          
Beklenenin aksine, Gaggenau fuarda, ortasında üretim makinesi, cihaz parçaları ve paletlerle dolu kutuların olduğu tam anlamıyla gerçek bir atölye kurdu ve yeni ürünlerini de bu alanda sergiledi. Sunumun mutfağındaki yaratıcılar ise Gaggenau’nun Baş Tasarımcıları Gerd Wilsdorf ve Sven Baacke, konu ile ilgili açıklamalarını şu şekilde dile getirdi: “Sunumumuzun, farklı duygu ve düşünceler yaşatacağının yüzde yüz farkındaydık. Şimdi ise bu sunumun, iF gibi uluslararası üne sahip bir kurum tarafından son derece prestijli bir ödüle layık görülmesi hepimizi çok sevindirdi.”  

iF ve iF communication design ödülleri hakkında    
iF (International Forum Design), dünyanın en köklü ve saygın tasarım organizasyonlarından biri. Her yıl, alanında son derece güçlü isimlerden oluşan 16 kişilik jüri, Dijital Medya, Ürün Arayüzü, Yazılı Basın, Ambalaj, Kurumsal Mimari, Çoklu Medya ve Gerçek olamayacak kadar iyi kategorilerinde ödül veriyor. Bu yıl, 26 ülkeden 1.687 başvuru kabul edildi. Daha ayrıntılı bilgi için www.ifdesign.de adresini ziyaret edebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI