Ana SayfaModaG-Star RAW`un Yeni Ortağı Pharrell Williams

G-Star RAW`un Yeni Ortağı Pharrell Williams

G-Star ve Pharrell Williams yenilikçi ve sürekli beklenmeyeni arayan bir estetiği paylaşıyor. 

Pharrell: "G-Star bağımsız ve ileri düşünen bir firma, 21. yüzyılın nihai jean markası olacaklarına inanıyorum. Bu görevin bir parçası olmayı ve G-Star`ın geleceğinin yaratılışına ortak olmayı sabırsızlıkla bekliyorum."

Bu ortaklık G-Star ve Pharrell Williams`ın firması Bionic Yarn`ın iki yıllık RAW for the Oceans işbirliğini takip ediyor, programda geri dönüştürülmüş okyanus plastiği denime dönüştürülüyordu. Tasarım görüşleri ve yaratıcılıkta yerleşmiş uyumluluklar sayesinde Pharrell`in G-Star ile ilişkisi iki tarafın da yenilik peşinde olması ile doğal bir uyum olarak ortaya çıktı. 

Thecla Schaeffer, G-Star RAW Pazarlamadan Sorumlu Başkanı konuyla ilgili düşüncelerini şu cümlelerle dile getirdi: "Pharrell Williams ile çalışarak, Pharrell`in yeni ürün fikirleri ve sürdürülebilirlik vizyonları yaratmaktan yeni marka deneyimleri oluşturmaya kendisinin sınırları zorlamasına imkan tanıyarak yeniliklere devam etmeyi amaçlıyoruz. Denim’in geleceğini yeniden hayal etmek için G-Star’da Pharrell`e hoşgeldin demekten dolayı çok heyecanlıyız."

G-Star, Bionic Yarn ile işbirliğine devam edecek. G-Star’ın yeni ortak sahibi ünvanı ile Pharrell, G-Star’ın sürdürülebilirlik ile ilgili hedeflerini, jean’in yenilikçi geleceğine odaklanarak gerçekleştirmeyi amaçlıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI