Ana SayfaYaşamFüu-tursuz’un İlk Koleksiyonu: Adult Only by Füu-tursuz

Füu-tursuz’un İlk Koleksiyonu: Adult Only by Füu-tursuz

Tasarım detayıyla öne çıkan el işçiliği, üfleme cama yerleştirilmiş Adult Only by Füu-tursuz koleksiyonuna ait vegan mumlar baştan çıkarıcı bir kokuyla yandığı her ortamın enerjisini değiştiriyor. Doğa dostu vegan mumların içeriği koku uzmanlarıyla özel olarak çalışıldı. Odun, narenciye, baharat ve toprak notalarını barındıran Adult Only by Füu-tursuz koleksiyonu kalıcı kokuları ile içinizdeki enerjiyi uyandırırken evinizin en güçlü dekorasyon öğesi ve güçlü bir hediye alternatifi olmayı da vaat ediyor.
 
8 Farklı Motto
Date Me, Twice A Day, Cigarette After Sex, Love Is love, You’re The Worst, Adult Only, Last Night ve Obssessive Exes gibi iddialı isimlere sahip mumların her biri çoğu zaman dile getirmeye çekindiğimiz aşk ve ilişki hallerini muzip bir tonda ifade ederken aynı zamanda yaşama cesareti veriyor.
 
 ‘’Birbirini İyi Tanı Kartları’’ ile Cesaretin Konuşsun!
Adult Only koleksiyonundan alınan mumlar Füu-tursuz People soru kartlarıyla birlikte geliyor. ‘’Birbirini İyi Tanı Kartları’’ ile çiftler, arkadaşlar, ya da henüz yeni görüşmeye başlayan kişiler birbirlerini daha iyi tanırken, cesaret isteyen sorular hem eğlendiriyor, hem de uzun ve derin sohbetlere kapı açacak bir ambiyans yaratıyor.
 
“İnsanların Birbirilerine Söylemediklerini Söylemek İstedik”
Bir kadın girişimi olan Füu-tursuz’un Kurucuları Tuğçe Sürenkök ve Ömür Gültepe markayı şu şekilde anlatıyor: “Füu-tursuz’un yolculuğu hayata bakış açımızı ve karakterlerimizi bir şekilde ifade etme ihtiyacından başladı. İnsanların birbirlerine söyleyemediklerini söylemek istedik. Patronunuza, arkadaşınıza veya açılmak istediğiniz hoşlandığınız bir kişiye belki de hayatınız boyunca söyleyemediğiniz birçok şey var. Bunları söylemeye insanları teşvik etmek istedik. Bu ihtiyaç ve duruşumuz ilk aşamada mumlarla hayat buldu. İlerleyen günlerde dekorasyon ve tasarım odağında başka objelerde de hayat bulacak.”
 
Siyah şık kutusunda özenle hazırlanmış Adult Only by Füu-tursuz koleksiyonunun ürünlerine www.fuutursuz.com adresinden ulaşabilirsiniz. Tüm mumlar vegan olmasının yanı sıra içeriğindeki anti-alerjik esanslar sayesinde güvenle kullanılabilir.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI