Ana SayfaModaFurla`dan Neşeli Bir Kış

Furla`dan Neşeli Bir Kış

Özel desenler, dikkat çekici renkler ve yaratıcı detaylar “Made in Italy” ve el işi üretimin altını çizmekte anahtar rol oynuyor. Neon renkler, parlak stud’lar, parlak yüzeyler ve soyut baskılar, tüm çantaların sahne ışığı altında gibi parlamasını sağlıyor.
Geçtiğimiz sezonun en  beğenilen çantalarından, “Italian Made” harikası Furla Metropolis çanta, bu sezon altın, gümüş ve bronz renkleri ile dikkat çekiyor. 
Moda ve sanat arasındaki çizgiyi soyutlaştıran renk bloklarının ve geometrik baskıların kullanıldığı, full grain derisinden üretilen Furla Viva bucket çanta, sezonun yeni şekillerinden. Viva ve Piper çantalarda, klasik şekiller 4 renk bloğu kullanılarak çağdaş dünyaya uyarlanıyor.
Yeni sezonda spor ve üniversite dünyasına göz kırpılıyor. Spor ceketlerde kullanılan harflerden, çizgilerden ve yama cepli kargo pantolonlardan ilham alınıyor. 
Furla Diana çantada zincir ve metal gibi detaylar canlı renklerle kombinleniyor.  Ön yüzünde fermuar detayı ve küçük zincir askısıyla dikkat çeken Diana, çağdaş ve kendine güvenen kadınlar için gümüş renginde üretildi.
Soft ve feminen renklerin bir arada kullanıldığı renk paletinde petrol yeşili, şarap kırmızısı ve derin sarı gibi değerli ve elegan tonlara da yer veriliyor.
Kışın da eğlenceli ve enerjik olunabileceğinin kanıtı Furla Sonbahar-Kış 2015’in bu bomba  koleksiyonunu görmek için mutlaka bir Furla mağazasına uğrayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI