Ana SayfaDekorasyonFrigerio`dan yeni seri

Frigerio`dan yeni seri

Sunduğu mobilya ve oturma grupları ile İtalyan yaşamının konforlu yönüne vurgu yapan Frigerio’nun yeni modelleri, doğal klasik malzemeleri ve modern tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Ahşap modüllerinde ceviz ve kayın ağacı kullanılan Frigerio oturma gurupları kaz tüyü dolgulu minderleriyle ultra konfor sunuyor. Yapı tasarım firması Sodizayn tarafından Türkiye’ye getirilen Frigerio mobilya serisinde; oturma grupları, minderli sedirler, orta ve köşe sehpaları, sandalyeler ve yemek odası takımları yer alıyor. 

Oturma grubunda koltuklar, kanepeler ve minderli sedirler tercihe göre deforme olmayan ve tümüyle çıkarılıp temizlenebilen alkantara kumaş kaplama veya gerçek deri kaplama olarak sunuluyor. Kasalarında ceviz ve kayın ağacı ahşap kaplamaların kullanıldığı oturma gurupları, çift koruma sistemleri ile uzun yıllar deforme olmadan kullanılabiliyor. Dekoratif beyzbol dikişleri ve düğme aksesuarlarıyla da dikkat çeken  Frigerio serisinde bej, füme, kahverengi ve kırmızının soft tonları öne çıkıyor.  

Özgün mobilya tasarımlarıyla dünya mobilya markalarına ilham veren seçkin İtalyan markaları arasında yer alan Frigerio, evlerde modern, lüks ve en önemlisi konforlu bir yaşam vadediyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI