Ana SayfaModaFransız iç giyim markası Florange Türkiye`de

Fransız iç giyim markası Florange Türkiye`de

Fransız iç giyim markası Florange, artık Türkiye`de.  Milano, Paris ve Lozan’da merkezleri bulunan Florange, tasarımlarını 4 farklı koleksiyonda kadınların ve erkeklerin beğenisine sunuyor.

Ana Koleksiyon
Florange`yi temsil eden bu koleksiyon, Fransız şıklığını ve konforu bir arada sunuyor. Jakarlı saten ve ince dantel kombinasyonlarından oluşan Ana Koleksiyon`da, file, kristal taşlar, tüy motifleri gibi kadınsı detaylar, kadınların şıklığına şıklık katıyor.

Büyük göğüslü hanımların da iç giyim şıklığına büyük önem veren Florange, büyük bedenler için tasarladığı özel kesim sütyenleri ile kadınların kendilerini çekici, bir o kadar da rahat hissetmelerini sağlıyor.

Doğal Dokunuş Koleksiyonu
Ciltlerinde hassas dokunuş arayan kadınlar için Doğal Dokunuş Koleksiyonu ürünleri hem içinde hem de dışında pamuklu ürünlerle kadınsı şıklık getiriyor.

Temel İç Giyim Koleksiyonu
Günlük kullanım amacıyla `Basic` diye de adlandırılan bu koleksiyonda, detaylarda iddialı, ancak genel görünümde mütevazi bir şıklık sunan koleksiyon, işlevselliğe, rahata öncelik veren şık iç giyim ürünleri, vücut hatlarını daha zarif gösteren korseler ve iç giyimi zenginleştiren aksesuarladan oluşuyor.

Mayo Koleksiyonu
Bayanların sahildeki şıklığına büyük önem veren Florange, birbirinden konforlu ve vücuda uyumlu mayo ve bikini modelleriyle sahillerin de vazgeçilmezi olacak. Büyük beden bayanların bedenine uyum sağlayan tasarımlarında en yeni, en dayanıklı ve toparlayıcı özellikli kaliteli malzemeleri kullanan marka, göz alıcı stilleriyle öne çıkıyor.  `Mayo Koleksiyonu`, deniz ve havuz kenarı şıklığına yeni bir soluk getiriyor.

Erkek Koleksiyonu
Florange`nin Ana Koleksiyonu içerisinde yer alan `Erkek Koleksiyonu`, farklı desenler ve doğanın neşeli renklerinden oluşarak erkek iç giyimine farklı bir bakış getiriyor. Atletler, vücuda oturarak, sanki yokmuş hissi veriyor ve gömlek üzerinden görülmesini engelliyor.  Aynı zamnada alt giyim için farklı alternatiflere sunarak erkek iç giyiminde konfor ile birlikte seçme özgürlüğünü de veriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI