Ana SayfaTeknolojiFoursquare yenilendi

Foursquare yenilendi

Teknoloji dünyasından bir güncelleme haberi de Foursquare`den geldi. Tüm dünyada 50 milyondan fazla kişinin kullandığı Foursquare`in çok yakında bambaşka bir görünümü olacak.

Yenilenen Foursquare, ‘kişiselleştirilmiş yerel aramalar`la ön plana çıkacak; kullanıcı tavsiyelerinin, check-in’lerin, fotoğraf paylaşımlarının ve akıllıalgoritmaların da eklenmesiyle mekan tavsiyelerini şekillendirecek. Kullanıcıların beğenilerine odaklanacak yeni Foursquare`de artık nerede olursanız olun, zevkinizle uygun mekanı çok daha kolay bulacaksınız.

Foursquare sürpriz bir kararla check-in özelliğini uygulamadan kaldırdı. Yenilenen uygulamayla birlikte, bugünden itibaren geçmişte yapılan tüm check-in`ler, arkadaş listeleri, fotoğraf paylaşımları da şimdiden kullanıcıların üçte ikisinin kullanmaya başladığı Swarm’a aktarılıyor. Eğer hala Foursquare kullanarak check-in yapıyorsanız, check-in yapmaya devam etmek için Swarm`u indirmeniz gerekecek. 

Geçmişte check-in işaretinden yola çıkılarak hazırlanan Foursquarelogosu; yenilenen uygulamada, şehri keşfetmek isteyenlere süper güçler kazandırdığı düşünülerek harita pini ile süper kahraman amblemlerinin bir karışımı olarak tasarlandı.

Ne diyelim yeni Foursquare`i biz de merakla bekliyoruz…

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI