Ana SayfaYaşamFour Seasons Hotel Bosphorus'tan Renkli Atölye Çalışmaları

Four Seasons Hotel Bosphorus’tan Renkli Atölye Çalışmaları

Four Seasons Hotel Bosphorus, yarı yıl tatilini İstanbul’da geçirmek veya şehir içinde tatil duygusu yaşamak isteyen aileler için güvenli ve eğlenceli bir konaklama paketi sunuyor. Boğaz’ın eşsiz manzarasında resort deneyimi yaşamak isteyenlere özel hazırlanan paketler 1 gece konaklama ve Aqua Restaurant’ın özenli servisi ile sunulan leziz kahvaltısını içeriyor. 

Four Seasons Hotel Bosphorus yarı yıl tatili boyunca küçük misafirlerini sevdikleriyle mutlu anılar biriktirmeye davet ediyor. Otel, 1-14 Şubat tarihleri arasında her gün 15–17:00 saatleri arasında aileler, 17-19:00 saatleri arasında ise çocuklar için eğitmenler eşliğinde birbirinden renkli atölye çalışmaları hazırladı. Çocuklar için ahşap boyama, manyetik örümcek ağı, el kuklası yapımı, kumbara tasarımı, çim adam yapımı gibi birbirinden eğlenceli atölye çalışmalarının yanı sıra aileler için de teraryum, çiçek buketi, sabun yapımı, kokulu taş yapımı gibi farklı atölye çalışmaları keyifli saatler yaşatıyor. 

Lead With Care programı ile hijyen ve sosyal mesafe protokollerini titizlikle hayata geçiren Four Seasons Hotel Bosphorus’un konaklama paketlerinden yararlanmak isteyen misafirler, avantajlı seçeneklerle paket kapsamını genişletebilirler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI