Ana SayfaYaşamFour Seasons Hotel Bosphorus Yılbaşı Dönemini Kutlama Mevsimine Dönüştürüyor

Four Seasons Hotel Bosphorus Yılbaşı Dönemini Kutlama Mevsimine Dönüştürüyor

Misafirlerine unutulmaz deneyimler sunmayı vadeden Four Seasons Hotel Bosphorus, renkli programları, yeni yıla özel şık sunumları ve zengin lezzetleriyle misafirlerini yeni yılı coşkulu bir kutlama tadında yaşamaya davet ediyor.
 
Noel Yemeği Aileleri Güzel Lezzetler Eşliğinde Bir Araya Getiriyor
Noel kutlaması için zarif Noel süslemeleri ile dekore edilen AQUA Restaurants & Bar, 24-25 Aralık günlerinde aileleri 4 aşamalı Noel yemeğinde, 25 Aralık’ta ise geleneksel Noel öğle yemeğinde iz bırakan lezzetler eşliğinde buluşturuyor.
 
Four Seasons dokunuşu ile Umut ve Heyecan Dolu Yeni Bir Yıl
Four Seasons Hotel Bosphorus, yeni yıla büyüleyici bir atmosferde, lezzetli yemeklere eşlik edecek bir eğlence ile girmek isteyenler için birbirinden özel programlar hazırladı.
 
AQUA Restaurant & Barda sunulacak Glitter & Sparks Yeni Yıl Gala Yemeği için yetenekli şef Görkem Özkan ve mutfak ekibi deniz ürünlerinin yaratıcı yorumlarla sunulduğu 6 aşamalı özel bir menü ile yeni yıl coşkusunu sofralara taşıyor. Misafirler yeni seneyi, AQUA’nın ışıltı ortamında, İpek Dinç’in canlı müzik performansı, keman şovu, DJ performansı ve dans gösterisinden oluşan eğlenceli bir program eşliğinde karşılayacaklar.
 
Bosphorus Balo Salonu’nda düzenlenecek A Night Under the Stars Yeni Yıl Gala Yemeği’nde ise Four Seasons şıklığı, otelin Baş Aşçısı Savaş Aydemir ve ekibi tarafından hazırlanan 5 aşamalı menüdeki lezzetler ile birleşecek. Her detayında Four Seasons zarafetini yansıtan, damaklarda iz bırakacak tatlar yılbaşına yaraşır sunumlar ile bir lezzet yolculuğunun kapılarını aralayacak. Yıldız temalı dekoru ile görsel bir şıklık sunan Gala Yemeğinde, sahne alacak olan Lounge Orkestrası, Brenda, DJ ve dans performansları geceyi müzik ve eğlenceyle birleştirecek.
 
 
Arzu eden misafirler bu özel yılbaşı menüsünü Boğaz’ın maviliklerine karşı konumlanan ve yılbaşı ışıkları ile süslenen cam igloların romantik atmosferinde deneyimleyebilecekler. İglolar bu özel geceyi baş başa kutlamak isteyen aileler, çiftler ve arkadaşlar için de ideal bir seçenek sunuyor.
Rezervasyon ve detaylı bilgi için: 0212 381 4000
 
‘Winter City Festival’ ile Yılın İlk Gününe Eğlence ve Lezzet Dolu Bir Başlangıç
Bosphorus Balo Salonu’nda, konaklayan misafirlerini yılın ilk sabahı ‘Winter City Festival’de bir araya getiren otel, barbekü, döner, Cağ Kebabı gibi lezzetli ve geniş seçeneklerle seneye iştah kabartan bir başlangıç vadediyor. Bu lezzet dolu birliktelikte, misafirleri Şef Görkem Özkan ve Pasta Şefi Adil Çakıcı ile hünerli ekipleri tarafından hazırlanan yaratıcı tatlar bekliyor. Boğaz kıyısında açık havada buz pateni, artistik buz pateni gösterisi, Niks Kar Korteji, çocuklar için sirk makyajı ve Purple Hand Band’in eğlenceli performansı bu lezzet dolu günde misafirlere unutulmaz bir gün yaşatıyor.
 
Grace Brands ile zarif çay saatleri
İstanbul Boğazı’nın mavi sularına bakan terasında YASEMİN, Four Seasons’ın yetenekli şefleri tarafından hazırlanan yaratıcı menüsü, tatlı seçenekleri ve Grace Brands’in zarif sunumlarıyla kutlama sezonunda da renkli çay saatlerine ev sahipliği yapıyor. Four Seasons lezzetlerinin yanı sıra mekân, tropikal esintiler taşıyan şık dekoru ile de dikkat çekiyor.
 
Çocuklar için aileleriyle birlikte mutluluk ve eğlence dolu bir deneyim: Winter City
Four Seasons Hotel Bosphorus geleneksel hale gelen buz pateni pisti ile bu sene de çocuklu ailelere özlenen eğlenceli anlar yaşatıyor. Çocukları kış aylarının en güzel aktivitelerinden, Boğaz’ın kıyısında açık havada buz pateni ile eğlence dolu bir deneyim karşılıyor. Terasında, bu eğlenceli deneyimi sunan Four Seasons Hotel Bosphorus, Winter City alanını daha da eğlenceli hale getiriyor. Eğitmenlerin bulunacağı ve özel ders imkanlarının da sunulduğu buz pateni keyfi, unutulmayacak bir kış masalı sunuyor. 
 
The Spa Hediye Sertifikaları ile sevdikleriniz için yenileyici bir başlangıç
The Spa, yeni yıla taptaze duygularla ve dinlenmiş, arınmış bir ciltle başlamak isteyen misafirlerini de tazelik ve rahatlama sunan bir deneyime davet ediyor. The Spa’dan Hediye Sertifikaları masajları, hamam, vücut bakımları ile sevdiklerinize yeni yıla mutlu bir başlangıç sunuyor. The Spa bünyesinde kullanılan dünyaca ünlü spa markaları Sodashi ve Biologique Recherche ürünleri ile sunulan bakımlar lüks bir deneyim yaşatırken MLX I³Dome, kızılötesi teknolojisini plazma ve ışık ile birleştirerek bağışıklığı güçlendiren ve üç etkili bir detoks bakımı sağlayan bakımlarla sağlık dolu bir detoks deneyimi sunuyor.
Rezervasyon ve detaylı bilgi için: 0212 381 4160
 
 
Yenilikler için takipte kalın:
@Fsbosphorus
@Aquabosphorus
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI