Ana SayfaYaşamFour Seasons Hotel Bosphorus Anneler Gününü Cennet Bahçesi Temasıyla Karşılıyor

Four Seasons Hotel Bosphorus Anneler Gününü Cennet Bahçesi Temasıyla Karşılıyor

Otel, anneleri Boğaz manzarasında, adeta cennete dönüştürdüğü alanda şehrin simgesi haline gelmiş Anneler Günü brunch’ına davet ederken, misafirler sevilen grup Ata Marin’in müzikleri eşliğinde keyifli saatler geçiriyor. Her sene merakla beklenen etkinlikte küçük misafirler ise bugüne özel hazırlanan yaratıcı aktivitelerin tadını çıkarıyor.
 
Four Seasons Hotel Bosphorus, Anneler Günü’nde Boğaz’ın maviliğine bakan geniş terasında bugüne özel hazırladığı ve yıllardır şehrin imza etkinliklerinden biri haline gelen brunch büfesini misafirleri ile buluşturuyor. Otel, Cennet Bahçesi’ konseptiyle hazırlanan brunch alanında sevilen müzik grubu Ata Marin’in canlı müziği eşliğinde annelere ve sevdiklerine unutamayacakları güzellikte bir gün sunuyor.
 
Her mayıs ayında heyecanla beklenen, annelere güzelliklerle dolu anlar yaşatan brunch, bu sene de adeta rüya gibi bir ortamda sunuluyor. Mekân bugüne özel olarak kullanılan mor sümbülleri, otelin ikonik simgelerinden fıskiyesinin zarif süslemesi ile Boğaz’ı yansıtan bir renk uyumuyla dikkat çekiyor. Terasta kurulan salıncağı, masa ve büfelerdeki zarif objeleri ile günü daha da renkli hale getiriyor ve unutulmaz fotoğraflarda yerini alıyor. Otelin Executive Şefi Görkem Özkan ile deneyimli ekibi tarafından hazırlanan ve bir klasik haline gelen brunch büfesinde barbekü, döner gibi sevilen lezzetlerden taze deniz ürünleri, sushi ve istiridyelere kadar geniş bir lezzet seçeneği sunulurken, sevilen waffle’lar ve tatlılar bu lezzet şölenini tamamlıyor. Yetenekli barmenlerin hazırladığı kokteyller misafirlere deniz kıyısındaki bu güzel günün ferahlığını yaşatıyor.
 
Four Seasons Hotel Bosphorus’ta annelerinin mutluluğuna eşlik eden küçük misafirler de unutulmuyor, kendileri için Gymboree tarafından hazırlanan yaratıcı ve interaktif aktivitelerle eğlenceli saatler geçiriyor. Anneleri bu özel günde çocuklarının eliyle hazırlanan minik sürprizler bekliyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI