Ana SayfaModaYükselen Yıldız Florence Pugh Stiliyle İlham Veriyor

Yükselen Yıldız Florence Pugh Stiliyle İlham Veriyor

24 yaşındaki İngiliz aktris Florence Pugh son dönemin en çok konuşulan isimlerinden. Midsommar filmindeki oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Pugh, şu sıralar Küçük Kadınlar filminin izleyiciyle buluşmasına hazırlanıyor. 

Florence Pugh'ın bu kadar konuşulmasının bir nedeni de şüphesiz ki kırmızı halıda yaydığı kusursuz enerji! Kırmızı halıda cesur kumaşlardan, doku ve renklerden çekinmeyen Florence Pugh, stiliyle ilham veren isimlerin arasında yerini aldı!

Biz de ilham veren bu genç, güzel ve başarılı kadının stilini mercek altına aldık:

Florence Pugh en son BAFTA gecesinde fuşya rengi iddialı Dries Van Noten tasarımı elbisesiyle göz doldurdu. Pugh hacimli elbisesi, saçı, makyajı ve mücevherleriyle gecenin en çok konuşulan ismiydi.

2019 Governors Ödülleri'nde de Pugh'ı hacimli bir elbiseyle görmüştük. Bu seferki renk seçimi ise mor olmuştu. Valentino tasarımı elbisesini tamamlayan detay kesinlikle kusursuz yüz hatlarını ortaya çıkaran tepeden topuzuydu.

Kırmızı halıda ayakkabı konusunda risk almayan Pugh, genellikle seçimlerini topuklu tek bantlı sandaletlerden yana kullanıyor.

 Little Women filminin dünya prömiyerinde Florence Pugh yine Valentino bir elbiseyle karşımızdaydı. Turkuaz renkteki mini elbisesinin tamamlayıcısı gümüş rengi bantlı sandaletleri olmuştu.

Katıldığı bir davette Florence tek kol hacimli koyu yeşil elbisesiyle kalpleri çaldı. Yeşilin bu tonuna en çok yakışacak gold detayları ayakkabısında ve takılarında kullanan Pugh turuncu rujuyla son dokunuşu yaptı.

Florence Pugh çok yönlü moda seçimleriyle gerçek bir ilham! Hacimli kumaşların yanı sıra pullu, payetli seçimleri de oldukça iyi bir şekilde taşıyor. Critics' Choice Ödülleri'nde giydiği Prada elbise hala unutulmazlar arasında!

Florence'in sadece kırmızı halı stili değil, tv stili de ilham verici. Katıldığı bir televizyon programında giydiği Galvan elbise bunun en iyi örneklerinden.

Oscar adaylarının açıklandığı davette turuncu Monse elbisesiyle Florence göz kamaştırdı. Florence Pugh'ın stilinin en risksiz yanı ise hemen her renk elbisede ayakkabı tercihi olarak gümüş ya da altın rengi topuklular seçmesi diyebiliriz!

Marriage Story filminin galasına katılan Florence, Galvan tasarımı yeşil ipek asimetrik elbisesiyle oldukça hoş görünüyordu. Saçlarını ise hafif dalgalı bir şekilde kullanmıştı.

Florence bu defa düz bir şekilde fönleyip yandan ayırdığı saçlarıyla karşımızda. Kırmızı mini elbisesi ve kurdele detaylı stilettoları ise kusursuz!

Florence siyah giyindiğinde dahi kıyafetine bir renk katmayı seviyor.

Onu pastel renklerle de görmek mümkün. Staud tasarımı pembe-kırmızı elbisesiyle enerjik bir görünüm yakalıyor.

Cannes Film Festivali'nde giydiği bebek mavisi elbise ise oldukça romantik bir duruş sergiliyor.

Bu defa bir pantolon görünümüyle karşımızda Florence. Beyaz geniş paça pantolonunu yine beyaz dantel üzerine çiçek işlemeli bir bluz ile tamamlayan genç oyuncu oldukça şık görünüyor.

Emilia Wickstead tasarımı pembe pötikare desenli elbisesi kesinlikle favorilerimizden!

Florence Pugh güzelliği, stili ve oyunculuktaki başarısıyla uzun bir süre radarımızdan çıkmayacak gibi görünüyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI