Ana SayfaYaşamYılın En Popüler Yabancı Dizileri

Yılın En Popüler Yabancı Dizileri

Westworld

HBO’da ekrana gelen yeni bilim kurgu dizisi Westworld’ün ilk sezonu hem izleyicilerin hem de medyanın büyük ilgisini gördü. Bu popülerlikte oyuncu kadrosunda yer alan isimler, dizinin konusu ve her hafta ortaya çıkan yeni soruların payı büyük.

Gilmore Girls: A Year in the Life

Bir zamanların ilgi gören yapımlarından Gilmore Girls dört bölümlük kısa bir macera için ekranlara geri döndü. Netflix’te yayınlanan bu bölümler hikayeyi sonlandırırken her kesimden izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı.

The Walking Dead

Son zamanlarda reytinglerinde ciddi kayıplar yaşansa da The Walking Dead, Amerikan televizyonunun en beğenilen işleri arasında yer alıyor. Üstelik daha şimdiden hikayenin sekizinci sezonla devam edeceği de belli.

Gilmore Girls

Gilmore Girls’ün asıl bölümleri bu senenin en fazla izlenen işleri arasında yer alıyor. Gilmore Girls: A Year in the Life’a hazırlanmak isteyen seyirciler eski bölümlere göz atmayı ihmal etmemiş gibi görünüyor.

Vikings

Avrupa tarihinde önemli bir yeri olan Ragnar Lodbrok‘un hayatını Vikings ile ekrana taşınıyor. Mücadelenin asla son bulmadığı bu yapım konusu ve oyuncuların başarılı performansı büyük ilgi görüyor.

Black Mirror

İngiliz dizisi Black Mirror, Netflix üzerinden izleyicilerle buluşmayı sürdürüyor. Yayınlanan son altı bölüm gelecek ve teknolojinin karanlık yönüne odaklanmayı sürdürüyor.

Arrow

DC çizgi romanlarından uyarlanan Arrow beşinci sezonuyla birlikte yükselişe geçti. 100. bölümü geçtiğimiz günlerde yayınlanan dizi bir süre daha ekranlarda olacak gibi görünüyor.

The Flash

DC çizgi romanlarından uyarlanan bir başka yapım da The Flash. İlk iki sezonuyla başarılı bir çizgi tutturan dizi şimdilerde biraz daha sakin bir ilerleyiş halinde…

Supergirl

İkinci sezonunda The CW kanalına transfer olan Supergirl’ün dünyası genişlemeyi sürdürüyor. Son olarak hikayeye kahramanımızın kuzeni Superman dahil oldu. Bu bölümler de büyük beğeni topladı.

Game of Thrones

Altıncı sezonuyla ekrana gelen Game of Thrones ucu ucuna da olsa bu yılın en popüler dizileri arasına girmeyi başardı. Sevilen yapım son iki sezonuyla ekrana gelecek ve heyecan dolu hikayesini sonlandıracak.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI