Ana SayfaModaYıldızlarının Günlük Kombinleri

Yıldızlarının Günlük Kombinleri

Diane Kruger
Diane, Barbieleri kıskandıracak şeker pembesi Balanciaga sweatshirtünün içinde spor şık bir görüntü yakalıyor. Tayt ve çorap çizmeler ise hoş görüntüsünü tamamlıyor.

Gigi Hadid 
Gigi siyah pantalonu ve baskılı ipek Tory Burch bluzuyla oldukça modern ve aynı zamanda güçlü gözüküyor. Bilekte biten siyah topuklu ayakkabılarıyla da doğru bir seçime imza atıyor.

Chloe Sevigny 

Amerikali oyuncu Chloe Sevigny kamel rengi paltosu, kot pantanolunu ve beyaz gömleğiyle sade ama şık bir görünüme ulaşmayı başarıyor. Siyah gözlükleri kombinine tarz katarken, kıyafetiyle aynı tonlardaki iki renk çantasıyla başarılı bir uyum oluşturuyor.

Michelle Dockery

Güzel oyuncu Michelle Dockery pembe boğazlı kazağıyla lacivert takımı büyük bir başarıyla sergiliyor. Feminenliğini de pembe fuşya ayakkabılarıyla ortaya koyuyor. Maskülenliği ve feminenliği birbirine harmanlayan Michelle’in görüntüsünü pudra gözlükleri tamamlıyor.

Sarah Jessica Parker

Stil ikonu Sarah Jessica Parker tacını kahverengi suni kürk paltosuyla kimseye kaptırmıyor. Kot pantalon ve havalı yeşil süet botlarıyla uyumu yakalıyor. Siz de Jessicadan ilham alıp farklı renkleri bir araya getirip tarz bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Victoria Beckham

Victoria Beckham’dan kış esintili ve ilkbahar rüzgarlı kombin görenleri biraz şaşırttı. Desenli ilkbahar elbisesiyle boğazlı kazağının renkleri uyuşsa da elbise bizi de biraz düşündürdü. Victoria gibi bir moda ikonunun çok daha iyi seçimleri var. Ama unutmamak gerek herkes hata yapar.

Kendall Jenner 

Başarılı model Kendall üstüne attığı siyah ceketiyle, Tom Ford pantalonlarını kombinlemiş. Grinin üç tonunu barındıran bu kombin son olarak dizde biten siyah bir çizmeyle taçlandırılmış. Bu görüntü için sadeliğin ardında yatan şıklık diyebiliriz.

 

Diane, Barbie bebekleri kıskandıracak şeker pembesi Balanciaga sweatshirtünün içinde spor şık bir görüntü yakalıyor. Tayt ve çorap çizmeler ise hoş görüntüsünü tamamlıyor.

Gigi, siyah pantalonu ve baskılı ipek Tory Burch bluzuyla oldukça modern ve aynı zamanda güçlü gözüküyor. Bilekte biten siyah topuklu ayakkabılarıyla da doğru bir görüntüye imza atıyor.

Amerikali oyuncu Chloe Sevigny kamel renk paltosu, kot pantanolunu ve beyaz gömleğiyle sade ama şık bir görünüme ulaşmayı başarıyor. Siyah gözlükleri kombinine tarz katarken, kıyafetiyle aynı tonlardaki iki renk çantasıyla da başarılı bir uyum oluşturuyor.

Güzel oyuncu Michelle Dockery pembe boğazlı kazağıyla lacivert takımı büyük bir başarıyla sergiliyor. Feminenliğini de pembe fuşya ayakkabılarıyla ortaya koyuyor. Maskülenliği ve feminenliği birbirine harmanlayan Michelle görüntüsünü pudra gözlükleri tamamlıyor.

Stil ikonu Sarah Jessica Parker tacını kahverengi suni kürk palto seçimini kimseye kaptırmıyor. Kot pantalon ve havalı yeşil süet botlarıyla komininde uyumu yakalıyor. Siz de Jessicadan ilham alıp farklı renkleri bir araya getirin.Böylelikle tarz bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Victoria Beckham'dan kış esintili ve ilkbahar rüzgarlı kombin görenleri biraz şaşırttı. Desenli ilkbahar elbisesiyle boğazlı kazağının renkleri uyuşsa da elbise bizi de biraz düşündürdü. Victoria gibi bir moda ikonunun çok daha iyi seçimleri var. Ama unutmamak gerek herkes hata yapar.

Başarılı model Kendall üstüne attığı siyah ceketiyle, Tom Ford pantalonlarını kombinlemiş. Grinin üç tonunu barındıran bu kombin son olarak dizde biten siyah bir çizmeyle taçlandırılmış. Bu görüntü için sadeliğin ardında yatan şıklık diyebiliriz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI