Ana SayfaYaşamYatırımlarıyla Milyonlar Kazanan 10 Ünlü

Yatırımlarıyla Milyonlar Kazanan 10 Ünlü

Rihanna, 2017 yılında, geniş kapsamlı renk yelpazesiyle büyük beğeni toplayan "Fenty Beauty" adı altında güzellik ürünleri serisini başlattı. Şirket sadece ilk ayında 72 milyon dolar kazandı.

Romantik komedilerin sevilen yüzü Ashton Kutcher, girişim sermayesi fonu A-Grade Investments'tan milyonlarca dolar kazandı. Kutcher, şirketi 2010 yılında kurdu. 2013 yılına kadar 100 milyon doların üzerinde değerlendi. Ashton Kutcher, Uber, Airbnb ve Spotify'ın da erken dönem yatırımcıları arasında bulunuyor.

Giyim moda markası Ivypark'a ek olarak, Beyoncé'nin yönetim şirketinin en az 150.000 $ değerinde Sidestep'e yatırım yaptığını görüyoruz. Uygulama, toplamda 1,7 milyon dolar kazandı ve geçen sene 2 milyon dolardan fazla satış gerçekleştirdi.

Jay Z'nin müzik kariyeri onu zaten en zengin müzisyenlerden biri yapıyor. Yönetim şirketi, plak şirketi ve yayın hizmeti Tidal da iş dünyasına adım attı. Ancak stadyumlar, kozmetik şirketleri, puro ve milyonlarca dolar değerinde olan uçak rezervasyon uygulaması da dahil olmak üzere bir çok alana daha yatırım yapan Jay Z bunun karşılığını fazlasıyla alıyor.

Emekli basketbol oyuncusu, büyük bir yatırım şirketi olan Magic Johnson Enterprises'a sahip. Bir grup farklı şirkette para kazanıyor, ancak esas olarak onu franchise yatırım yapmak için kullanıyor. Farklı zamanlarda, Magic Johnson Enterprises film tiyatroları, spor salonları, Burger King ve Starbucks gibi mekanlara yatırımlarıyla biliniyor. Aynı zamanda 50 milyon dolar ödediği LA Dodgers'ın da ortaklarından biri.

Gwyneth Paltrow'un yaşam tarzı markası Goop, girişim sermayesi olarak aldığı milyonları kısa sürede büyüttü.

Robert DeNiro, ünlü Japon şef Nobu Matsuhisa ile işbirliği yaparak, New York'ta başlayan ve dünya çapında birçok büyük şehre yayılan bir restoran olan Nobu'yu kurdu. Ve 2015 yılına gelindiğinde şirket 500 milyon dolar değerindeydi.

2015 yılında, Jessica Alba'nın şirketi  The Honest, kozmetik, temizlik ve bebek maması ürünleriyle girdiği pazarda 1 milyar dolardan fazla değere ulaştı.

George Clooney bir dönemler sahibi olduğu Casamigos Tequila isimli tekila markasını 1 milyar dolara sattı.

Kim Kardashian görüntüyü bir nakit makinesine çevirmenin yolunu en iyi bilenlerden biri. Mobil uygulama oyunu olan "Kim Kardashian: Hollywood" 2014 ve 2016 yılları arasında 160 milyon dolardan fazla kâr yaparak Apple listelerini de alt üst etti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI