Ana SayfaYaşamXavier Dolan Çok İddialı Bir Kadroyla Geliyor

Xavier Dolan Çok İddialı Bir Kadroyla Geliyor

2018'de vizyona girmesi planlanan, yönetmenin ilk İngilizce filmi olmasıyla bir hayli önem taşırken; Dolan’ın merakla beklenen filmi hakkında yaptığı “Bu hikaye hem çocukluğuma hem de çocukluğumun ait olmadıkları için bir kısmı ölmüş; bir kısmı ise iz bırakmadan kaybolmuş idollerine adanmıştır.” açıklamasıyla heyecanımızı arttırmıştı. Şöhretin zorluklarına, film endüstrisinin geçmişine ve geleceğine, Hollywood’daki kimlik ve çeşitlilik problemlerine değinecek olan The Death and Life of John F. Donovan; küçükken mektup arkadaşı olduğu televizyon yıldızını hatırlayan genç bir oyuncunun hikayesini konu alıyor.

Filmin efsane kadrosu bizi tek tek çok heyecanlandırdı. Ama en çok heyecanlandıran iki isim var ki, film bir an önce yayınlansın istedik. Biri Kit Harington namı diğer Jon Snow ve Room filmiyle gönüllere taht kuran küçük yıldız Jacob Tremblay.

Şimdiye kadar çektiği filmler Fransızca olan Dolan'ın, bu filmi ilk İngilizce filmi olacak. Dolan'ın yeni filminde; Jessica Chastain, Natalie Portman, Kathy Bates, Susan Sarandon, , Michael Gambon, Sarah Gadon, Thandie Newton, Chris Zylka, Ben Schnetzer, Bella Thorne gibi isimler rol alacak.

 Henüz 28 yaşına yeni giren Xavier Dolan, genç yaşına rağmen harika işler yaratmaya devam ediyor. 2009 yılında Annemi Öldürdüm (J'ai tué ma mère) filmi ile Cannes Film Festivali'nde 3 ödül kazanan Dolan, şimdi de efsane bir kadroyla göz kamaştırmaya hazırlanıyor.

Xavier Dolan Instagram hesabından, uzun zamandır beklenen filmi The Death and Life of John F. Donovan‘dan fotoğraflar paylaştı. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI