Ana SayfaMagazinWill Smith Aldatıldığını Kabul Etti!

Will Smith Aldatıldığını Kabul Etti!

Evlilikleri hakkındaki dedikodulara daha fazla dayanamayan Will Smith ve Jada Pinkett Smith; konuya açıklık getirmek için ortak bir yayın yaptı.

Ünlü rapper August Alsina; geçtiğimiz günlerde Jada Pinkett-Smith ile ilişki yaşadığını iddia etmiş ve bunun Jada'nın eşi Will Smith'in onayıyla gerçekleştiğini belirtmişti.Jada Pinkett-Smith, dedikodulara açıklık getirmek için Facebook üzerinden yayınlanan ‘Red Table Talk’ adlı şovuna eşi Will Smith'i davet etti. Program sırasında gerçekleşen itiraflar ise şimdiden internetin gündemine oturdu bile.

Pinkett programda Will Smith'i Alsina ile aldattığını itiraf etti ancak bunun Will'in onayı dahilinde olmadığını söyledi. “Evliliğimizde zor zamanlar geçirdiğimiz ve evlerimizin ayrı olduğu dönem August Alsina ile bir ilişkimiz oldu."

Will Smith ise yayın sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada:

“O dönem iki farklı yolculukta iki farklı kişiydik. Biz yolları 4.5 yıl önce ayrı yürümeyi tercih ettik. Onun mutluluğu onun sorumluluğundaydı ve benim mutluluğum da benim sorumluluğumdaydı. O dönem bireysel, içsel, özel ve ayrı sevinçler bulabilmeyi düşündük.” ifadelerini kullandı.

İki çocuğu olan çiftin açık ilişki yaşadığı haberleri, aslında ABD basınında uzun yıllardır konuşulan dedikodulardan biri.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI