Ana SayfaSağlıkUzak Durmanız Gereken 5 Erkek Tipi

Uzak Durmanız Gereken 5 Erkek Tipi

Sorumsuz Erkekler

Belli bir yaşa gelmiş olmasına rağmen sorumluluklardan uzak durmaya özen gösteren erkeklerden siz de uzak durmalısınız! Örneğin bir iş sahibi olmamayı şartlar zorunluluğuyla değil de kendi bireysel tercihi olarak istemiyorsa bu erkeğin sorumluluklardan kaçtığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Tembel ve sorumsuz erkekler bir süre sonra sizin de enerjinizi düşürecektir.

Bağımlı Erkekler

Zararlı maddelere veya alkole bağımlı bir erkek hayatınızda sorunlar yaratacaktır. Bağımlılığı olup bunu çözmek için profesyonel destek alanları tenzih ediyoruz. Ancak kendi yaşadığı mutsuz dünyasından memnun bir şekilde bağımlılığını sürdüren bir erkek sizi de mutlu edemez.

Kontrol Manyağı Erkekler

Nereye gideceğinize, kiminle gideceğinize hatta daha da abartarak ne giyerek gideceğinize karar vermeye çalışan kontrol delisi erkeklerden size hiçbir yarar gelmeyecektir, buna emin olabilirsiniz. Özgür bir birey olarak kendi kararlarınızı karşınızdaki kişiden çekinmeden verebilmelisiniz. 

Yalancı Erkekler

Yalanı kimse sevmez. Yalan söyleyen herkesten uzak durmaya özen göstersek de konu romantik ilişkiler olunca mantığımızı devreden çıkarıp ufak yalanları göz ardı edebiliyoruz. Ve bu yalanlar tolere edildikçe daha da artabiliyor. Bu yüzden en iyisi yalan söylemeyi huy edinmiş insanlardan uzak durmak olacaktır.

Geçmişini Unutamayan Erkekler

Herkesin yaşanmışlıkları var, bu çok normal. Ancak bunları tarihin tozlu sayfalarına gömmek en iyisi. Sürekli olarak geçmişte yaşadığı ilişkilerin acısını çeken, sizi geçmişteki partnerleriyle karşılaştıran birinin sizi mutlu etmesini bekleyemezsiniz. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI