Ana SayfaModaUnutulmayan MET Gala Elbiseleri

Unutulmayan MET Gala Elbiseleri

Cher, 1985 yılında Bobbie Mackie tasarımı bir elbiseyle katılıyor geceye. Başrolünde oynadığı Mask filminin gösterimi ve Cher'in popülaritesini arttırmasının ardından gerçekleşen bu etkinlikte bir yıldız gibi parlamasına şaşırmamalı.

Naomi Campbell 1995 yılında galaya Versace bir elbiseyle katılıyor. Tabi buna sadece bir "elbise" demek ne kadar doğru olur bilemiyoruz çünkü oldukça iddialı bir tercih.

Prenses Diana, ölümünden bir sene önce, 1996'da katıldığı gece için Dior elbise tercih etmiş. Elbiseden daha çok dikkat çeken şey ise değerli taşlardan oluşan takıları.

2006 yılında Victoria Beckham, tenine çok yakışan bir renkte Roland Mouret elbiseyle geceye damga vuran isimlerden oluyor.

Winona Ryder 2007 senesinde bu zarafet timsali görünümünü Marc Jacobs elbiseyle gerçekleştirmiş. 

Hollywood'un kırmızı halıda en beğenilen isimlerinden biri olan Cate Blanchett, Balenciaga elbisesiyle ışıl ışıl. Yıl ise 2007.

Listeye bir Victoria Beckham daha eklemeden olmaz. Çift olarak en bilinen fotoğraflarından birini verdikleri bu karede Giorgio Armani tasarımı elbisesiyle Victoria oldukça şık görünüyor. 2008 galasına ait bu görünüme baktığımızda üzerinden 10 sene geçmiş. Yıllar Beckham çiftini pek değiştirmemiş sanki değil mi?

2009 senesinde Kate Moss, Marc Jacobs elbisesiyle uyumlu bir saç aksesuarı kullanmış.

2010 galasından Anne Hathaway, balo tipi Valentino elbisesiyle ve sade takı tercihiyle kusursuz görünüyor.

Jennifer Lopez 2010 senesi Met galasında, günümüzde halen sıklıkla tercih ettiği bir tasarımcı olan Zuhair Murad elbisesiyle göz dolduruyor.

Adeta bir Cinderella görünümünde Doutzen Kroes. Zac Posen elbise tercih ettiği bu fotoğraf 2010 yılı galasından.

Diane Kruger 2011 galasında Jason Wu elbisesiyle. Saçıyla, makyajıyla, ayakkabısıyla bir bütün olarak kusursuz görünmüyor mu?

Lawrence, 2013 yılında Silver Linings Playbook filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar ödülüne layık görülmesinin ardından Met galaya bir kazanan olarak katılıyor ve Dior tasarımı elbise tercih ediyor.

Lupita Nyong'o kırmızı halının en cesur tercihlerini yapan ve bunu kendine yakıştırabilen isimlerinden biri. 2014 galasında giydiği Prada elbise de bunlardan sadece birisi.

Blake Lively 2014 senesinde giydiği bu Gucci elbisesi, saçı ve makyajıyla seneler sonra bile hatırlayacağımız şimdiden ikonikleşmiş bir görünüm sunuyor. Bu sene de galaya özel bir hazırlık yaptığını ve elbisenin yapımının 600 saati aştığını öğrendiğimizden beri merakımız artmış durumda, heyecanla bekliyoruz.

Ne giyse dikkat çeken Beyonce, 2015 yılında bu transparan Givenchy elbiseyi tercih etti.

Kendall Jenner 2015 senesinde Calvin Klein elbisesiyle dikkatleri üzerine topladı ve büyük beğeni aldı. Kendisinin Met gala ile ilk tanışması bir sene öncesinde yani 2014'te gerçekleşmiş olsa da, daha ikinci katılımında isminden söz ettirmek büyük başarı olsa gerek.

Rihanna 2015'te tercih ettiği Guo Pei tasarımı bu elbiseyle adeta olay oldu diyebiliriz. Uluslararası basında ve internette çokça tepki alıp mizah malzemesine dönüşen elbise pizzaya, omlete ve daha pek çok şeye benzetilerek fotomontajların kurbanı oldu. 

Sarah Jessica Parker 2015 galasında H&M tercih etti. Saç aksesuarı ve buna uyumlu dumanlı göz makyajıyla unutulmaz görünümlerden birine imza atmış oldu.

Rosie Huntington-Whiteley, 2015'te Versace elbisesi, sıkı topuzu ve makyajıyla mükemmel bir uyum yakaladı ve unutulmazlar arasına girdi.

Claire Danes 2016 yılı galasında en unutulmaz görünümlerden birini gerçekleştirdi. Zac Posen elbisesi, o senenin Met Gala teması olan teknolojiye uygun olarak optik oyunlar taşıyordu. Karanlıkta ışıklar saçan elbisesiyle Danes gerçek bir masal prensesi gibi görünüyordu. 

Rihanna, Rei Kawakubo tasarımı bu elbiseyle avangart bir görünüm yakalayarak 2017'ye damga vurdu. Bu sene ise sunucular arasında bulunan Rihanna'nın hangi tasarımcıyı tercih edeceği ve kıyafeti merak konusu. Neyse ki öğrenmemiz için çok az kaldı. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI