Ana SayfaMagazinÜnlülerin İkonik Saç Tasarımcısı Oribe Hayatını Kaybetti

Ünlülerin İkonik Saç Tasarımcısı Oribe Hayatını Kaybetti

Oribe olarak tanınan ünlülerin saç tasarımcısı Oribe Canales; geçtiğimiz gün hayatını kaybetti. 

Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelsta, Jennifer Lopez, Heidi Klum gibi isimlerle çalışan ikonik saç tasarımcısı Oribe; 62 yaşında hayatını kaybetti. 

Oribe; 80'lerin sonu 90'ların başında; Lnda Evangelista ve Christy Turlngton gibi ikonik süpermodeller için yarattığı görünümlerle ünlü olmuştu. 

Uzun süredir birlikte çalıştığı isimlerden olan ve onunla ilk kez 1998'de bir fotoğraf çekiminde tanışan Jennifer Lopez; "O bir efsaneydi. Onun ünü hakkında dergilerde haberler okuduğumda 16 yaşındaydım ve 12 yıl sonra onunla tanıştığımda bile hala üzerimdeki etkisi sürüyordu. İlk albümümü çıkardığımda onu da teşekkür listesine eklemeyi unutmamıştım." şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz ay kanser tedavisi için gittiği New York’ta karaciğer ve böbrek yetmezliğiyle de savaşan Oribe; aynı zamanda kendisiyle aynı ismi taşıyan ünül bir saç ürünleri markasına da sahipti.

90'lı yıllarda -şimdilerde makyaj devi NARS'ın ardındaki isim- makyaj artisti François Nars ve Steven Meisel ile unutlmaz görünümlere imza atan Oribe; her daim kadınları seksi ve özgüvenli göstermenin bir yolunu bulmasıyla ünlydü. 

Yakın dostlarından Cindy Crawford; ölümünün ardından "Oribe'nin en sevdiği görünüm yüksek saç trendiyi. 80 sonları 90 başlarında büyük vatkalar vardı; dolayısıyla saçlar da büyüktü. Kadınlarla ilgili aklında kurduğu bir imaj vardı ve bu kesinlikle çok güzel bir fanteziydi." şeklinde açıklama yaptı. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI