Ana SayfaModaÜnlülerin 2018 Paris Haute Couture Fashion Week Görünümleri

Ünlülerin 2018 Paris Haute Couture Fashion Week Görünümleri

İtalyan güzel Chiara, beyaz elbisesinin üzerine ışıltılı bir ceket seçmiş ve nude rengi topuklu ayakkabılarıyla da görüntüsünü tamamlamış. Bu yılın modası olan beyaz ve ışıltılı bir kıyafet seçerek trende ayak uydurmuş. Şık bir görüntü oluşturduğunu söylemeden geçemeyeceğiz.

Olivia Palermo'nun kırmızı takımı klasik bir görüntü oluştururken , lila gözlüğü tarzına modernlik katmış. Siz de Olivia gibi kırmızı bir takımla nude botlarınızı kombinleyebilirsiniz.

Güzel şarkıcı Kylie, pembe saten elbisesiyle sade ama bir o kadar da şık.

Matrix esintili bu kombin Bellaya da oldukça yakışmış. Spor şık bir görünüm yakalayan Bella'nın botları tarzına daha da hava katıyor. Bizden size küçük bir dip not: tek renk giyinirseniz daha uzun ve zayıf gözükürsünüz.

Cindy'nin leopar desenli trençkotu saçlarıyla adeta uyum yakalamış. Ayrıca trençkotunu siyah düz bir elbiseyle kombinleyerek çok doğru bir tercih yapmış. Kızı da hem şık hem de yaşına uygun siyah bir trençkotla geleceğin stil ikonlarından biri olmaya aday gibi.

Gerçekten çok tarz bir görünüme imza atan Willow, yavaş yavaş trendleri belirleyecek gibi. Siyahilere en çok yakışan renk olan siyahı farklı ama çok hoş bir şekilde tamamlamış. Bu kombiniyle kalbimizi fethetti.

Winnie de tüm sadeliği ve zarafetiyle Parisi ve bizi büyülüyor. Yazımızı bitirmeden de taktığı gözlüğün kombinine ayrı bir hava kattığını söylemeliyiz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI