Ana SayfaSağlıkÜnlü Kadınlardan Beslenme Sırları

Ünlü Kadınlardan Beslenme Sırları

Beyonce’nin beslenme programı limon, jalapeno biberi ve wasabi gibi protein ve asidik açıdan zengin gıdalardan oluşuyor. 

Vegan beslenen Jenna Dewan sağlıklı gıdlar tüketmeye özen gösteriyor. Sabahları smoothie, öğlen ve akşam yemeklerinde ise doyurucu salatalar, kinoa ve sebzeler vazgeçilmezi. Oyuncu ayrıca dans ediyor ve fitness yapıyor.

Jennifer Aniston da kahvaltıda proteinli smoothie tüketenlerden. Bazense yumurta akı ve yulaf tüketiyor.

Genellikle ne isterse yediğini dile getiren Rihanna bazı zamanlarda beş öğün tüketiyor. Bu öğünlerde protein, karbonhidrat, lif, doğal yağ ve bol su bulunuyor.

Sabahları smoothie tüketen Jessica Alba’nın bir sırrı var: Maça çayı. Maça çayı, yüksek oranda antioksidan içeriyor. 

Miranda Kerr her gün mutlaka bir kaşık rafine edilmemiş hindistancevizi yağı tüketiyor. Ayrıca avokado, yeşil sebzeler ve brokoli severek tükettiği besinlerden.Kerr düzenli olarak yoga da yapıyor.

Heidi Klum ise elma sirkesi ile formda kalıyor.

Berry’e 19 yaşında diyabet teşhisi kondu ve o zamandan bu yana beslenmesine büyük özen gösteriyor. Çoğunlukla sebze tüketiyor ve işlenmiş şekerlerden, glutenli gıdalardan uzak duruyor. Günde dört öğün yiyor ve bol su içiyor.

Victoria Beckham kızı Harper’ın doğumundan sonraki kilolarını bir diyet uygulayarak verdi ve bunu beslenme alışkanlığı haline getirdi. Beckham günde sadece 5 avuç dolusu yemek yiyor. Victoria Beckham'ın beslenme programı sebze,kuruyemiş ve balık gibi yüksek proteinli besinlerden oluşuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI