Ana SayfaDüğünTUVANAM Bridal Exclusive for Davet Çok Elbisem Yok

TUVANAM Bridal Exclusive for Davet Çok Elbisem Yok

TUVANAM ve Davet Çok Elbisem Yok birlikteliği ile tasarlanan ‘’TUVANAM Bridal Exclusive for Davet Çok Elbisem Yok” koleksiyonu Fenix İstanbul’ da gerçekleştirilen defile ile tanıtıldı.

‘’TUVANAM Bridal Exclusive for Davet Çok Elbisem Yok” koleksiyonundan www.davetcokelbisemyok.com sitesi üzerinden 34 ve 36 beden gelinlik kiralanabilirken, farklı bedenlerde özel dikim gelinlikler TUVANAM’ın Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’ndeki A46 mağazasından satın alınabiliyor. Özel dikim gelinlikler 1 ay içinde teslim ediliyor.

 ‘’TUVANAM Bridal Exclusive for Davet Çok Elbisem Yok” koleksiyonunu, Mon Reve’nin saç aksesuarları ve takıları ile Hotiç’in özel olarak tasarladığı dört farklı ayakkabı modeli tamamlıyor. Defilenin stylingini Hakan Öztürk gerçekleştirirken, show direktörlüğü ise Capsule, saç No21 makyaj MAC  tarafından yapıldı.

Bohem ve şık ‘’TUVANAM Bridal Exclusive for Davet Çok Elbisem Yok” koleksiyonu hayalleri süsleyen gelinliklere hayat verirken, sadelik, saflık ve güzellikten ilham alıyor. Akıllardaki alışılagelmiş gelinlik kalıplarına tamamen uzak, yeni kesim, tasarım anlayışı ve yoğun el işçiliği ile tasarlanan 14 parçadan oluşuyor.

Defileye aralarında; Aslı Hotiç, Burcu Esmersoy, Banu Savcı, Ceylan Atınç, Ceylan Çapa, Esra Dinçkök, Emina Sandal, Nur Fettahoğlu, Mine Kalpakçıoğlu, Selma Ergeç, Ferhan İstanbullu, Naz Elmas, Ferhan Şensoy, Emine Kütük, Raissa Sason, Vanessa Sason, Zeynep Tosun, Cemre Kemer gibi iş, sanat, moda ve tasarım dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI