Ana SayfaModaTrendus'un Bu Haftaki Enleri

Trendus’un Bu Haftaki Enleri

Mutluluğa giden yolda yanınızda bulundurabileceğiniz bir kılavuz arıyorsanız, Vazgeçebilmek sizi raflarda bekliyor. Guy Finley huzura giden yolda karşınıza çıkan engellerden nasıl kurtulacağımızı, vazgeçmemiz gerekenleri nasıl bırakacağımızı kısacası nasıl özgürleşeceğimizi anlatıyor. Her bir sayfanın ardından öfke, kin, kaygı, suçluluk duygusu ve daha pek çok olumsuz düşünceden arındığınızı fark edeceksiniz.Gerçek yaşamöyküleri, içten diyaloglar ve zihni çalıştıran sorular zaten içinizde barındırdığınız gücü yeniden keşfetmeye davetlisiniz.

Dudaklarınıza canlılık katacak ve dudaklarınızı nemlendircek. Doğal makyaj vazgeçilmezinizse ve dudaklarınız çok çabuk kuruyorsa, Juice Shaker by Lancome'u reçetinize yazıyoruz.

Sia'nın yepyeni şarkısıyla bu haftayı karşılıyoruz. Müzik dünyasının güçlü seslerinden Sia, I am still there şarkısıyla ekim ayına damgasını vuracak gibi gözüküyor. Şarkı hakkında "spoil" vermiyoruz ve sizi şarkıyla baş başa bırakıyoruz.

Cara Delevingne, Prenses Eugenie'nin görkemli düğününde maskülen bir tarz tercih ederek kraliyet kurallarını ihlal etti. Kendinden emin tavırıyla ve duruşuyla bizi etkileyemeyi başardı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI